Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már megint mindenkit beelőztek a kínaiak

Kütyük

Már megint mindenkit beelőztek a kínaiak

A Xiaomi Phone 2 telefon 310 dollárért kínálja a Jelly Bean életérzést.

Nem kellett sokáig várni, hogy valaki végre elkészítse az Android 4.1-es oksotelefonját, méghozzá impresszív hardverrel, csak épp nem Kínából vártuk.

Pekingben bemutatták a Xiaomi Phone 2 okostelefon, mely 4.3 colos kijelzővel, 720p-s felbontással és IPS technológiával büszkélkedhet, melyet a Sharp készített és szállított le. Itt muszáj megjegyeznem, hogy az Apple is a Sharptól veszi az iPhone 5-be a kijelzőket.

A Xiaomi Phone 2 processzora egy négymagos, 1.5 GHz-es Snapdragon S4 Pro APQ8064, amit 2 GB RAM-mal egészítettek ki, a készülék tárhelye pedig 16 GB. Hogy ezt a szörnyet valamivel etessük is, alapból 2000 mAh-ás akkumulátor jár hozzá, de akik állandóan nyomogatnák, azoknak opcionálisan a 3000 mAh-es akksi is választható. Mivel mondjuk ki, csúcskészülékről beszélünk, van előlapi (28 mm, 2 MP) és hátlapi (8 MP, 27 mm-es, F2.0 BSI) kamerája is. Hogy még sikeresebb legyen a készülék, számos extra szoftverrel ellátták a Xiaomi Phone 2-t, ennek a gyűjtőneve pedig a MIUI ROM lett. Kapott megnövelt biztonsági szoftvereket, telefonkeresőt lopás esetére, kínai hangasszisztenst, mely nagyjából 85%-os megértési pontossággal rendelkezik, interaktív témákat és 5 GB felhő alapú tárhelyet. A mindössze 72 ezer forintos készülék ezt tudja. Itthon mit kapunk ezért a pénzért?



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés