Connect with us

technokrata

Számos együttműködési megállapodást írt ma alá a Vodafone

Kütyük

Számos együttműködési megállapodást írt ma alá a Vodafone

Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, a Vodafone Regionális Ügyfélszolgálati Központjának megnyitójával egy időben együttműködési megállapodásokat írt alá.


A TVK további három évre meghosszabbította flottaszerződését a Vodafone szolgáltatásaira, míg 2009 júniusától az Eurovan, a Mercedes autómárka regionális értékesítője a távközlési vállalat új ügyfelévé válik. A Fáy András Szakközépiskola a Vodafone-nal együttműködve “Telefonos és Elektronikus Ügyfélkapcsolati Asszisztens” szakképzést indít Miskolcon. Továbbá támogatja a Gálffy Ignác Térségi Integrált Szakképző Központot egymillió forinttal, míg a Vodafone alapítványa félmillió forinttal támogatja a Down Centrum Alapítvány munkáját.A TVK további három évre meghosszabbította flottaszerződését a Vodafone Magyarországgal. Ennek értelmében a vállalat dolgozói kedvező percdíjakon beszélhetnek. A Vodafone a közel 1150 SIM kártya és készülék mellett nagysebességű mobil internetet, a levelek távoli elérését lehetővé tévő BlackBerry-t és emelt szintű ügyfélszolgálatot biztosít a TVK-nak, mely 2004 óta a távközlési vállalat ügyfele.

Az Eurovan, a Mercedes márka regionális forgalmazója 2009 júniusától a Vodafone Magyarország szolgáltatásait használja. A megállapodás értelmében az Eurovan 120 vállalati előfizetése a Vodafone-hoz kerül a következő két évre. A cég az egyedileg a vállalati ügyfelek számára kialakított Wireless Office szolgáltatást veszi igénybe, melynek köszönhetően a cégen belüli teljes kommunikáció ingyenes, és olyan egyedi lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint a rövidített hívószámokon történő hívás vagy a hívásátadás szolgáltatás.

A Vodafone és a Fáy András Szakközépiskola együttműködésében új, “Telefonos és Elektronikus Ügyfélkapcsolati Asszisztens” szakképzés indul Miskolcon 2009 szeptemberétől. A képzéshez szükséges szakmai támogatást a szakközépiskola részére a Vodafone biztosítja, a legjobb eredménnyel rendelkező végzős diákok számára pedig munkalehetőséget biztosít új Regionális Ügyfélszolgálati Központjában.

A távközlési vállalat emellett, a megfelelő színvonalú képzés érdekében egymillió forinttal támogatja a Térségi Integrált Szakképző Központot. A Vodafone által nyújtott támogatásnak köszönhetően lehetővé válik a Fáy András Szakközépiskola Call Center oktatótermének további fejlesztése.

A Vodafone alapítványa félmillió forinttal támogatja a Down Centrum Alapítványt, mely szervezet aktív munkát végez a Miskolci és a Regionális Fogyatékos-ügyi Szakmai Műhelyben, képviseli a fogyatékos szférát Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Oktatási Bizottságában, illetve fogyatékos-ügyi tanácsadást lát el a város által működtetett Egészségügyi és Szociális Diszpécser Központban. A Vodafone magyarországi alapítványa öt évvel ezelőtt alakult, azóta számos program létrejöttét és civil szervezet működését segítette. Az alapítvány célja, hogy hosszú távú eredményekre törekvő programok támogatásával segítse a rászoruló társadalmi csoportokat. A hátrányos helyzetű, fogyatékos gyermekek és családtagjaik életminőségének támogatását a kezdetektől fogva kiemelt figyelemmel kezeli.

“A Vodafone Magyarország a világ egyik vezető mobilszolgáltatójának leányvállalatához méltóan igyekszik a szavakon túl tetteivel is bizonyítani, hogy felelősségteljes vállalatként működik az ország egész területén. A Vodafone Csoport azon célja, hogy 2010-re vállalatunk legyen az emberek által leginkább példamutatónak és felelősnek tartott szervezet, számunkra is kiemelten fontos program.” – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin