Connect with us

Hirdetés

technokrata

GPS-es új okostelefon Magyarországon

Kütyük

GPS-es új okostelefon Magyarországon

A Mio navigációra optimalizált GPS-es okostelefonnal jelent meg a hazai piacon.

A Mio Magyarországon is elérhetővé tette Explora K70 típusjelzésű GPS-es okostelefonját. Az új készülék is a Mio GPS-szaktudására épül, és számos olyan apró fejlesztést tartalmaz, ami megkönnyíti a navigálást még telefonnal is.

A Mio mérnökei olyan apróságokra figyeltek oda a fejlesztéskor, hogy például a készülék elég hangos legyen és a motorzaj mellett is tisztán lehessen érteni, amikor navigálunk vagy telefonálunk vele. Az autós tartót úgy alakították ki, hogy nagyon stabilan tartsa a készüléket, ugyanakkor egy kézzel, könnyedén ki lehessen pattintani belőle. Az okostelefonnal történő navigáció ma már nem számít újdonságnak. A Mio ezért arra helyezte a hangsúlyt, hogy a K70-es készülékkel kivételesen jól és problémamentesen lehessen navigálni.

#img1#

Föbb funkciók:
-3,5 colos kijelző.
-3 megapixeles kamera, geotagging funkcióval.
-GPS lehetőségek: A Qualcomm legújabb gpsOne GPS/AGPS chipjével a pontos GPS-pozícionálást tetszés szerinti navigációs szoftverrel élvezhetjük. A lokációs SMS-sel pedig bármikor elküldhetjük ismerőseinknek aktuális helyzetünket.
-Kapcsolati lehetőségek: HSDPA, Wi-Fi és Bluetooth.
-Programok: Windows Mobile 6.1 operációs rendszer, Office Mobile programok.
-Autós szett: Az autós tartó a gyári tartozéknak része, így annak beszerzésével már nem kell külön bajlódni.

A készülék már elérhető Magyarországon a nagyobb áruházláncokban és egyes online boltokban, ajánlott bruttó végfelhasználói ára 99900 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés