Connect with us

technokrata

Dobd el a mobilod!

Kütyük

Dobd el a mobilod!

Ilyen még nem volt! Ne a szemétbe dobd használt mobilod, hanem hozd el november 6. és 9. között a MobilShow – INFOmarket – GameShow 2008 rendezvényre a HUNGEPXPO Budapesti Vásárközpont B pavilonjába, és szabadulj meg tőle úgy, hogy még ajándékot is nyerhetsz!

Ezzel a felhívással indít útjára egy új sportot az ország átfogó kommunikációs kiállítása és vására a MobilShow – INFOmarket – GameShow 2008. A szervezők a tavalyi siker után idén is folytatják a legnagyobb hazai mobil és internet kiállítás és vásár hagyományait, ahol immár – a mobiltelefónia újdonságai mellett – az Internet és a szórakoztató ipar is főszerephez jut.

A rendezvényen kosárlabda, petanque vagy akár célbadobás is játszható lesz használt mobillal. A szórakozás mellett az új sport jó ügyet is szolgál, hiszen a játék közben hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a megunt, elhasznált készülék kommunális hulladékként a továbbiakban ne terhelje a környezetünket.

A MobilShow – INFOmarket – Gameshow szervezői a “mobil sportok” nevű rendezvénnyel kíván hozzájárulni a mobiltelefon felhasználók környezettudatos gondolkodásához, és felhívni a figyelmet arra, hogy a használt mobiltelefon nem a kukába való, éppen úgy, ahogy egy használt számítógép vagy elem sem.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin