Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Adobe bemutatja a mobil Flash Player 10-et

Kütyük

Az Adobe bemutatja a mobil Flash Player 10-et

Az Adobe piacra dobja Flash programjának egy új verzióját, amit már okostelefonokon is lehet használni. Az alkalmazást ezen a héten mutatják be, az iPhone optimalizáláson még dolgoznak a fejlesztők.

Az Adobe egy olyan verziót készít, mely éppúgy működik az okostelefonokon, mint a számítógépeken. A mobil Flash Player 10-et ezen a héten mutatják be a barcelonai Mobile World Congress-en, az alkalmazás eddig a Google Android rendszeren, a Microsoft Windows Mobilon és a Nokia Symbian S60-an fut, illetve az iPhone készüléken most dolgoznak.

A program sokkal szebben fogja megjeleníteni a dokumentumokat, a képeket és a videókat, mint az elődje, a csak telefonokra készített Flash Lite, illetve lehetőség lesz szerkeszteni a weben. A Flash Lite program jelenleg közel egymilliárd telefonon használható. Az elmúlt évben 40 százalékkal nőtt a Lite program használata, az előrejelzések szerint pedig az elkövetkező két évben további 1,5 milliárd telefonba kerül be ez az alkalmazás – adta hírül a Reuters.

A fejlesztőcsapat jövőre tervezi a Flash program mobilkészülékekre szánt verziójának a forgalomba hozását, egyelőre nincs külön megállapodás az Apple vállalattal, akinek a telefonját 2008 márciusa óta lehet megvásárolni világszerte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés