Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legkisebb iPod

Kütyük

A legkisebb iPod

Az új iPod shuffle 50 százalékkal tovább bírja.

Az iPod shuffle a dallejátszás sorrendkeverési funkcióján alapul, amely véletlenszerűen választ zeneszámokat a felhasználó zenetárából. A kattintható gombok egyszerűbbé teszik a készülék használatát. A középső gomb lenyomásával indítható és szüneteltethető a lejátszás, a kör külsején elhelyezkedő gombok pedig az előre- és visszaléptetést vezérlik, valamint a hangerőt szabályozzák.

Apple ipod shuffle

iPod család
A digitális zenelejátszókból több mint negyedmilliárd darabot értékesítettek. Az Apple új ünnepi termékei között megtalálható a vadonatúj Multi-Touch technológiás iPod nano, a szintén most frissült, Retina kijelzővel készült, HD minőségű videofelvételek készítésére is alkalmas iPod Touch és az iPod classic 160 GB-os modellje.

Az iPod shuffle tetején elhelyezett, új VoiceOver gomb használatával meghallgatható az aktuális zeneszám címe, illetve váltani lehet a számok, lejátszási listák és a felhasználó zenetárából automatikusan létrehozott Genius Mixes válogatások között. A VoiceOver funkció 25 különböző nyelvet ismer, és arra is figyelmezteti a felhasználót, ha az akkumulátort hamarosan tölteni kell.

Az új, ruhán viselhető iPod shuffle csíptetője a teljes egészében alumíniumból készült ház beépített része. A készülék öt élénk színben – ezüst, kék, zöld, narancs és rózsaszín változatban – lesz kapható. Az akkumulátor üzemideje közel 50 százalékkal hosszabbodott, így az új, 2 GB tárhelyet kínáló lejátszó több mint 15 órás lejátszásra képes egyetlen feltöltéssel.

Apple ipod shuffle

Használatához USB 2.0-porttal felszerelt, Mac OS X 10.5.8 vagy újabb verziójú operációs rendszert és iTunes 10 vagy újabb alkalmazást futtató Mac számítógép, vagy USB 2.0-porttal felszerelt, Windows 7, Windows Vista, Service Pack 3 szervizcsomaggal kiegészített Windows XP Home vagy Professional, illetve újabb operációs rendszert futtató Windows-alapú PC szükséges.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés