Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az új iPod touch

Kütyük

Az új iPod touch

Retina kijelző, A4 chip, FaceTime videohívó funkció, HD minőségű videofelvételek készítése és Game Center szolgáltatás.

Az Apple bemutatta a megújult iPod touch készüléket. Retina kijelzője 960×640 képpontjával négyszeresét nyújtja a korábbi képpontszámnak. Az ezen értékből adódó 326 képpont/hüvelykes felbontás olyan részletes, hogy az emberi szem már nem képes a képpontok elkülönítésére a normál távolságban tartott készülék kijelzőjén. Így a szöveg, a képek és a videók is élesebbek, egyenletesebbek és élethűbbek.

Apple ipod touch 4

iPod család
A digitális zenelejátszókból több mint negyedmilliárd darabot értékesítettek. Az Apple új ünnepi termékei között megtalálható a vadonatúj iPod shuffle, a szintén most frissült Multi-Touch technológiás iPod nano és az iPod classic 160 GB-os modellje.

Az iPod touch felhasználói az új elülső oldali kamera és mikrofon segítségével – valamint a multitaskingot is biztosító iOS 4.1 jóvoltából – folytathatnak FaceTime videohívásokat aktív Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Az új FaceTime alkalmazás egy koppintással indítható. Segítségével az iPod touch tulajdonosai egymással és az iPhone 4-felhasználókkal is beszélhetnek, és megoszthatják a fontos pillanatokat, például az első napot az iskolában. Továbbá akár azt is megmutathatják beszélgetőpartnereiknek, hogy éppen mit látnak – ehhez a hátoldali kamera használatára kell váltaniuk. Ezzel HD minőségű videofelvételeket lehet készíteni, amit aztán e-mailben vagy a MobileMe és a YouTube szolgáltatáson keresztül is megoszthatnak.

Az Apple gyors A4 chipje az akkumulátor üzemidejének meghosszabbításához is hozzájárul. Emellett lehetővé teszi – a Game Center szolgáltatással karöltve – a mobil játékokkal való szórakozást; a felhasználók kihívhatják ismerőseiket, de automatikus párosítással új ellenfeleket is kereshetnek. A Game Center lehetővé teszi a pontszámok és eredmények megjelenítését, valamint az új játékok felfedezését az ismerősökön keresztül. Az iPod touch készülékekről is elérhető App Store online áruházban a felhasználók a világ legnagyobb alkalmazásválasztékát érhetik el. Az áruház több mint 250 ezer programot, köztük 65 ezernél is több játékot és szórakoztató alkalmazást kínál.

Apple ipod touch 4

A zene és a szórakozás szerelmesei közvetlenül a készülékről férhetnek hozzá az iTunes Ping szolgáltatásához. A közösség tagjai kedvenc előadóik és ismerőseik tevékenységét követve felfedezhetik, hogy azok milyen zenéről folytatnak beszélgetést, mit hallgatnak, és mit töltenek le. Az iPod touch révén a teljes iTunes Store áruház is egy ujjmozdulattal elérhető. Ez a világ egyik legnagyobb zenei, tévéműsor- és filmkínálatához jelent közvetlen hozzáférést.

Az iPod touch használatához USB 2.0-porttal felszerelt, Mac OS X 10.5.8 vagy újabb verziójú operációs rendszert és iTunes 10 vagy újabb alkalmazást futtató Mac számítógép, vagy USB 2.0-porttal felszerelt, Windows Vista, Service Pack 3 szervizcsomaggal kiegészített Windows XP Home vagy Professional, illetve újabb operációs rendszert és iTunes 10 vagy újabb alkalmazást futtató Windows-alapú PC szükséges. A második és harmadik generációs iPod touch készülékek operációs rendszere 2010. szeptember 8-tól díjmentesen frissíthető az iOS 4.1 verziójú rendszerre. Az iOS 4.1 operációs rendszerrel ezeken a készülékeken is használhatóvá válnak bizonyos új funkciók, mint például a Game Center szolgáltatás. A videók elérhetősége az országtól függően változhat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés