Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újratervezte az Apple az iPod nano-t

Kütyük

Újratervezte az Apple az iPod nano-t

Multi-Touch kezelőfelületet és beépített csíptetőt kapott a felére fogyott lejátszó.

Az új iPod nano Apple Multi-Touch felületéről a felhasználók közvetlenül a kijelzőről, egyetlen koppintással vagy lapozó mozdulattal érhetik el a zeneszámokat, előadókat, albumokat és lejátszási listákat. A kijelzőt egy ujjal hosszan lenyomva visszatérhetnek a kezdőlapra, két ujjal pedig elforgathatják a képernyő irányát, ha fejjel lefelé csíptették a ruhájukra a készüléket. A kezdőlap egyszerűen személyre szabható: az ikonok húzással áthelyezhetők rá más lapokról.

Apple ipod nano 2010

iPod család
A digitális zenelejátszókból több mint negyedmilliárd darabot értékesítettek. Az Apple új ünnepi termékei között megtalálható a vadonatúj iPod shuffle, a szintén most frissült, Retina kijelzővel készült, HD minőségű videofelvételek készítésére is alkalmas iPod Touch és az iPod classic 160 GB-os modellje.

Az iPod nano Shake to Shuffle szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a felhasználók a készüléket megrázva új, véletlenszerű zeneszámot válasszanak a zenetárból. Az iPod nano beépített FM rádióján bárki hallgathatja kedvenc rádióállomásait, az élő szüneteltetési szolgáltatással pedig úgy szakíthatja meg és folytathatja kedvelt műsorainak lejátszását, hogy egy hangot sem kell elveszítenie a műsoridőből.

Az elődjéhez képest szinte felére csökkent méretű és tömegű, hordozható új iPod nano edzés közben is használható. Az új modell a sportruházatra csíptetve viselhető, és egyetlen érintésre indulhat is a zene az edzésprogrammal együtt. Az iPod nano beépített lépésszámlálójával egyszerűen követhető a lépésszám. A készülék a Nike + iPod funkciót is támogatja, így a futás és az edzés adatainak követésére is alkalmas.

Az iPod nano használatához USB 2.0-porttal felszerelt, Mac OS X 10.5.8 vagy újabb verziójú operációs rendszert és iTunes 10 vagy újabb alkalmazást futtató Mac számítógép, vagy USB 2.0-porttal felszerelt, Windows Vista, Service Pack 3 szervizcsomaggal kiegészített Windows XP Home vagy Professional, illetve újabb operációs rendszert és iTunes 10 vagy újabb alkalmazást futtató Windows-alapú PC szükséges.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés