Connect with us

technokrata

Egyre kelendőbbek az okostelefonok

Kütyük

Egyre kelendőbbek az okostelefonok

A bevezetés óta eltelt alig több mint két hónap alatt már több mint ezerkétszáz darab kelt el a Vodafone 845-ösből, a magyar piac legolcsóbb, a Google mobil operációs rendszerével, az Androiddal felszerelt telefonjából.

Az érintőképernyős készülék a beépített wifi, illetve 3G/HSDPA kapcsolódási lehetőségnek köszönhetően gyors internetezést biztosít. Ezenkívül gps-t is tartalmaz, így egy megfelelő programmal párosítva akár még navigációra is alkalmas lehet, ráadásul az internetről ingyenesen letölthető alkalmazások segítségével a felhasználók elképzelésének megfelelően testre szabható és egyedi funkciókkal is felvértezhető.

A Vodafone stratégiája, amelyben egyre nagyobb hangsúlyt helyez az okos telefonokra, egybevág a Gartner nemzetközi elemző cég legfrissebb felmérésével. E szerint az elmúlt egy évben másfélszer annyi okos telefon fogyott a világban, mint az azt megelőző esztendőben. Az operációs rendszerek közül a legdinamikusabb növekedést a Google operációs rendszere, az Android tudta felmutatni, amely közel megtízszerezte részesedését – jelentette ki Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés