Connect with us

technokrata

Bővülő csatornaválaszték

Kütyük

Bővülő csatornaválaszték

Új televíziós csatornákkal bővíti kínálatát a T-Home és a T-Mobile.

Mostantól a T-Home televíziós (IPTV, Sat TV és Kábel TV) szolgáltatásain, valamint a T-Mobile Mobil TV kínálatában is elérhetők a Life Network és Ozone Network elnevezésű tematikus csatornák.

A Life Network csatorna életmóddal, gyerekneveléssel, családdal, hétköznapinak tűnő, de létfontosságú problémákkal és kérdésekkel, gyógyászattal vagy éppen különleges betegségekkel foglalkozik. Mindezt informatívan, közérthető és szórakoztató formában tálalja nézőinek. A szintén tematikus Ozone Network csatorna jövő évtől már rendszeresen képernyőre kerülő időjárás- és közlekedési jelentésekkel hiánypótló szolgáltatást jelent a televíziós piacon. Az Ozone az egyedüli csatorna, amely felvállaltan és kiemelten foglalkozik olyan globális kérdésekkel is, mint a klímaváltozás, fenntartható fejlődés, alternatív energiaforrások kérdése, eltűnő világok vagy a környezettudatos életmódra nevelés.

A két új csatornára kíváncsi T-Home előfizetők IPTV Alap csomagot 2.590 forint/hónap, Sat TV Alap csomagot pedig már 990 forint/hónap áron is megrendelhetnek T-Home internet és telefon mellé, 1 év hűségidővel. Aki pedig mobiltelefonján szeretné követni a csatornák műsorait, érdemes a T-Mobile által nyújtott Mobil TV-t választania: a Mobil TV Alap csomag ára havidíjas előfizetés vagy Domino díjcsomagok esetében 1.990 forint/ hónap, Mobil TV Napi csomagban pedig 24 órás időtartamon belül, 5 óra benne foglalt forgalommal 390 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin