Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fél tucat új díjcsomag a Vodafone-nál

Kütyük

Fél tucat új díjcsomag a Vodafone-nál

Hat új havidíjas tarifát vezetett be a Vodafone.

Május 18-tól teljesen átalakítja havidíjas előfizetés-kínálatát a Vodafone, és hat új, fix havidíjas tarifacsomagot vezet be, Vodafone Plus néven. Az új Vodafone Plus portfólió négy perc- és két all inclusive (˝minden egyben˝) csomagot tartalmaz.

A Vodafone 50 Plus, 100 Plus, 200 Plus és 400 Plus elnevezésű csomagok a benne foglalt percek mellett, egyedül a piacon, Díjmentes bónuszokat is tartalmaznak. A Díjmentes SMS (100 Plus, 200 Plus, 400 Plus, Silver Plus, Gold Plus csomagokban), a Díjmentes Hétvége (200 Plus és 400 Plus csomagban) és Díjmentes Este (400 Plus csomagban) bónuszok díjmentes hálózaton belüli hétvégi, esti telefonálást, illetve SMS küldést tesznek lehetővé.

A Silver Plus és Gold Plus all inclusive csomagok pedig több ezer percnyi díjmentes beszélgetést foglalnak magukban hálózaton belül és kívül, emellett szintén tartalmazzák a Díjmentes SMS bónuszt. A Vodafone elsőként vezet be lakossági ügyfelek számára ilyen kedvezményeket, hiszen az ilyen típusú tarifacsomagok eddig lakossági ügyfelek számára Magyarországon nem voltak elérhetők.

Az új havidíjas tarifacsomagok bevezetésével párhuzamosan, június 18-tól a Vodafone jelenleg elérhető Fix tarifái és bizonyos havidíjas csomagjai kivezetésre kerülnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés