Connect with us
Hirdetés

technokrata

Elegáns csúszkamobil minden korosztálynak

Kütyük

Elegáns csúszkamobil minden korosztálynak

Megérkezett a dél-koreai gyártó legfrissebb sliderphone-ja.

Az LG a GD330-as mobiltelefonnal azon felhasználók igényeit igyekszik kielégíteni, akik könnyen kezelhető, divatos mobilmegoldásokra vágynak elérhető áron. A telefont választóknak nem kell lemondaniuk az elegáns formákról és a keskeny kivitelről sem: a GD330 mindössze 11,9 milliméter vastag.

A GD330 olyan praktikus jellemzőkkel bír, melyek miatt bármely korosztály kedvencévé válhat – szól a hivatalos sajtóközlemény. A 2,2 colos QVGA kijelzőnek hála a szöveges tartalmak könnyen olvashatók, így a készülék használata nem erőlteti meg a szemet. A GD330 számos multimédiás lehetőséget kínál, amiket a flash grafikus felhasználói felület gazdag részletességgel és élénk felbontással jelenít meg. A játékok és videók így szórakoztató szabadidőt garantálnak.

Az energiatakarékosság jegyében a telefont úgy alkották meg, hogy minél tovább legyen használható. A GD330 fényerőszabályzó technológiája a környezeti viszonyokhoz igazodva automatikusan változtatja a képernyő megjelenítési üzemmódját. Így napsütésben erősebben, sötétben halványabban világít a kijelző, ebből adódóan a készülék 800 mAh kapacitású akkumulátora kevésbé merül, mely a GD330 két töltés közötti üzemképességét és a készülék élettartamát is növeli. A telefon 450 óra készenléti-, és 5 óra beszélgetési időt nyújt.

A négynormás, GPRS/EDGE-képes GD330 a multimédia terén is megállja a helyét. A vizuális felhasználók a 2 megapixeles kamerával megörökíthetik a fontos pillanatokat, a vájtfülűek pedig az egy kattintással aktiválható MP3-lejátszójának örülhetnek. A Bluetooth fülhallgató még szabadabb zenei élményt eredményez, hiszen a kedvenc számok és az FM-rádió kényelmesen, vezeték nélkül élvezhetők. A multimédiás tartalmak a telefon 20 MB-os belső memóriájában tárolhatók, de az integrált memória microSD kártyával bővíthető, a gyártó ajánlása szerint 8 GB-ig.

A 102,7×50,8×11,9 milliméter méretű és 102 gramm tömegű GD330 már kapható a Vodafone üzleteiben. Kártyafüggetlenül megvásárolható többek között az LG Mobile Márkaboltban, a Mamut II. bevásárlóközpontban 39.990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés