Connect with us

technokrata

Samsung OmniaHD – teljes érintőképernyővel, HD-s videolejátszással

Kütyük

Samsung OmniaHD – teljes érintőképernyővel, HD-s videolejátszással

720p felbontású videók megjelenítésére is képes a Samsung legújabb telefonja.

Az OmniaHD (I8910) a Samsung első Symbian alapú teljes érintőképernyős mobil készüléke, mely a tavalyi évben bemutatkozott Omnia tulajdonságait viszi tovább. 3,7 colos AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) kijelzője a hagyományos LCD-khez képest kevesebb áramot fogyaszt; napfényben kontrasztos képet biztosít.

Lehetőséget nyújt HD video felvétel készítésére 720p minőségben, illetve arra is, hogy HD tartalmakat lehessen megtekinteni HD TV-n a DLNA technológia segítségével, illetve real-time live videókat megosztani a qik.com segítségével. A kijelző 16:9-es képarányú, 16 millió szín megjelenítésére képes; a Samsung emellett dual sztereó hangszóróval látta el.

8 megapixeles kamerájával készült fotókat gyors internet kapcsolaton keresztül (is) lehet továbbítani: HSUPA 5,76 Mbps és HSDPA 7,2 Mbps átviteli sebességen, így egy 4 MB-os MP3 dal letöltése alig 10 másodpercet vesz igénybe, és egy 40 MB-os filmé kb. 1 percet (ideális körülmények között). A belső memóriája (8 GB vagy 16 GB) egy 32 GB-os microSD memóriakártya hozzáadásával 48 GB-ig bővíthető.

Az OmniaHD -ben az iránytűvel kombinált GPS mind a gyalogosok, mind a járművezetők számára biztosítja a navigáció lehetőségét.

3D-s kezelőfületével az OmniaHD gördülékenyen navigál az alkalmazások között, multi-task felhasználást biztosítva. 3D játékokat is kerültek a telefonra, de ami ennél érdekesebb, hogy a Samsung Mobile Widget naprakész információval látja el a felhasználót, mindössze egyetlen gomb megnyomásával.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin