Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb szereplő a hazai mobiltelefon piacon

Kütyük

Újabb szereplő a hazai mobiltelefon piacon

A HTC hivatalos formában is belép a magyar piacra.

A nagy tudású készülékeiről ismert HTC hivatalosan bevezeti teljes termékportfólióját (teljes körű ügyféltámogatással) a hazai piacon. Az okostelefonok technológiájának fejlesztése mellett elkötelezett cégként a HTC erős K+F részleget fejlesztett ki, úttörő designnal és innovatív termékekkel jelentkezett a piacon, és a legmodernebb PDA-telefonokat és okostelefonokat kínálja a mobil operátorok és disztribútorok számára világszerte.

A HTC két és fél éve kezdte el meghódítani az európai piacot. Azóta a vállalat számos partneri együttműködést épített ki helyi disztribútorokkal annak érdekében, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassa helyi szinten is.

˝Legfőbb célunk az, hogy olyan közel lehessünk a magyar partnereinkhez és vásárlóinkhoz, amennyire csak lehet. Hosszú távú együttműködésünk a TCCM-mel, a hivatalos magyar partnerünkkel hozzásegíti majd a HTC-t ahhoz, hogy eljuttassuk piacvezető készülékeinket magyarországi vásárlóinkhoz. Viszonteladóink nagyban hozzájárulnak a HTC márkaértékének erősítéséhez˝ – jelentette ki Tomasz Lesniak, a HTC Europe regionális igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés