Connect with us

technokrata

14 megabitre gyorsít a Pannon

Kütyük

14 megabitre gyorsít a Pannon

Megduplázott letöltési sebesség és HSUPA a Pannon hálózatában.

A mobil szélessáv egyre nagyobb népszeruségnek örvend Magyarországon, köszönhetoen annak, hogy könnyen elérheto és használata is egyszeru. A Pannon tapasztalatai alapján a gyorsan növekvo, ma már az ország 361 településen, a lakosság 65%-a számára elérheto mobil szélessávú 3G/HSDPA hálózatot igénybe vevo ügyfelek számára azonban nem csupán a területi lefedettség, hanem az internetezési élmény is egyre fontosabb szerepet játszik: ennek érdekében a Pannon folyamatosan kapcsolja be hálózatában a 7,2 Mbps letöltési sebességet, valamint a nagy feltöltési sebességet biztosító HSUPA képességet is. A HSUPA használatához szükséges modemek már kaphatóak a Pannonnál. A Pannon felkészül a növekvo kapacitás igények kielégítésére, ezért elkezdte a 14,4 megabites letöltési sebesség bevezetését is, ami több felhasználó kiszolgálását teszi lehetové változatlan sebesség mellett.

A mobil szélessáv elonye, hogy segítségével csaknem bárhol, bármikor elérheto a világháló. Az internetezési élmény biztosítása érdekében azonban fontos, hogy rendelkezésre álljon a megfelelo sebesség mind a le-, mind pedig a feltöltés esetében. ˝Ma már az elofizetok számottevo része nem csupán egyszeruen böngészésre, e-mailezésre használja mobil szélessávú elofizetését, hanem különféle adatkommunikációs célokra is. Az internet ilyen alkalmazása a világháló jellegének természetes következménye, és a Pannon a saját eszközeivel törekszik arra, hogy minél több háztartásba eljuthassanak a mobil internet, és ezáltal a világháló elonyei˝ – nyilatkozta a fejlesztés kapcsán Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. ˝Célunk, hogy a következo egymillió elofizeto mobil internet segítségével kapcsolódjon a világhálóhoz, melyhez a jelen lefedettséggel és hálózati kapacitással kiváló lehetoséget teremtünk˝ – tette hozzá.

A Pannon nemrégiben vezette be a korlátlan forgalmi keretet biztosító Pannon Internet Éjjel-Nappal és a Pannon Internet Éjszaka-hétvége csomagokat, melyek a gyors internet megszállottjainak megfelelo kiváló ajándékul szolgálhatnak az ünnepek közeledtével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin