Connect with us

Hirdetés

technokrata

14 megabitre gyorsít a Pannon

Kütyük

14 megabitre gyorsít a Pannon

Megduplázott letöltési sebesség és HSUPA a Pannon hálózatában.

A mobil szélessáv egyre nagyobb népszeruségnek örvend Magyarországon, köszönhetoen annak, hogy könnyen elérheto és használata is egyszeru. A Pannon tapasztalatai alapján a gyorsan növekvo, ma már az ország 361 településen, a lakosság 65%-a számára elérheto mobil szélessávú 3G/HSDPA hálózatot igénybe vevo ügyfelek számára azonban nem csupán a területi lefedettség, hanem az internetezési élmény is egyre fontosabb szerepet játszik: ennek érdekében a Pannon folyamatosan kapcsolja be hálózatában a 7,2 Mbps letöltési sebességet, valamint a nagy feltöltési sebességet biztosító HSUPA képességet is. A HSUPA használatához szükséges modemek már kaphatóak a Pannonnál. A Pannon felkészül a növekvo kapacitás igények kielégítésére, ezért elkezdte a 14,4 megabites letöltési sebesség bevezetését is, ami több felhasználó kiszolgálását teszi lehetové változatlan sebesség mellett.

A mobil szélessáv elonye, hogy segítségével csaknem bárhol, bármikor elérheto a világháló. Az internetezési élmény biztosítása érdekében azonban fontos, hogy rendelkezésre álljon a megfelelo sebesség mind a le-, mind pedig a feltöltés esetében. ˝Ma már az elofizetok számottevo része nem csupán egyszeruen böngészésre, e-mailezésre használja mobil szélessávú elofizetését, hanem különféle adatkommunikációs célokra is. Az internet ilyen alkalmazása a világháló jellegének természetes következménye, és a Pannon a saját eszközeivel törekszik arra, hogy minél több háztartásba eljuthassanak a mobil internet, és ezáltal a világháló elonyei˝ – nyilatkozta a fejlesztés kapcsán Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. ˝Célunk, hogy a következo egymillió elofizeto mobil internet segítségével kapcsolódjon a világhálóhoz, melyhez a jelen lefedettséggel és hálózati kapacitással kiváló lehetoséget teremtünk˝ – tette hozzá.

A Pannon nemrégiben vezette be a korlátlan forgalmi keretet biztosító Pannon Internet Éjjel-Nappal és a Pannon Internet Éjszaka-hétvége csomagokat, melyek a gyors internet megszállottjainak megfelelo kiváló ajándékul szolgálhatnak az ünnepek közeledtével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés