Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb Mio GPS navigáció – dugóhúzó funkcióval

Kütyük

Itt a legújabb Mio GPS navigáció – dugóhúzó funkcióval

A legújabb Mio Moov modellben már ott a TMC vevő.

A Mio Magyarországon is bemutatta a Mio Moov család legújabb tagját, a TMC-vel felszerelt, 4,3 colos kijelzős Moov 310-et. A beépített TMC (Traffic Message Channel, vagyis Forgalominformációs Csatorna) antennának köszönhetően az új készülék a közlekedési információkról is tájékoztatja a vezetőket, melyek segítségével a sofőrök elkerülhetik a forgalmi dugókat, a lezárt utakat vagy a friss baleseteket. Az adatok feldolgozásával a Mio Moov új útvonalat ajánl fel, mellyel könnyebbé és stresszmentesebbé teheti az utazást.


A TMC szolgáltatások az alábbi országokban elérhetőek: Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Norvégia, Spanyolország, Svédország, Nagy-Britannia, Amerikai Egyesült Államok és Kanada.

A teljes Mio Moov termékcsaládhoz hasonlóan ez a modell is tartalmazza a Mio More szolgáltatáscsomagját, és a 38 európai ország térképét kínáló legújabb Mio Map szoftvert is. A NavPix segítségével a felhasználók fotókat tölthetnek le beépített GPS koordinátákkal, így a Mio Moov 310 elnavigálja őket a fényképes célpontokhoz is. A MioMore Desktop szoftvere több mint 1 millió koordinátákkal ellátott fotót tárol épületekről és érdekes helyekről, melyek ingyenesen letölthetőek a Flickr és a NavPix weboldalakról.

A SiRF InstantFix II technológia a készülék bekapcsolásakor előre kiszámítja a műholdak állását, így a GPS jelek segítségével akár 5 másodperc múlva is indulhat az útvonaltervezés. A legújabb Mio Moov modell is rendelkezik a helyi keresés funkcióval, mely lehetőséget nyújt további érdekes helyek (POI) megtalálásához is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés