Connect with us

technokrata

Licitálhatunk az ország első MotoJewel ékszermobiljára

Kütyük

Licitálhatunk az ország első MotoJewel ékszermobiljára

A Vatera.hu december 9-től egy különleges Motorola telefon bevonásával rendezi meg az első Vatera Premiert.

Az aukció során az ország legelső MotoJewel telefonjára licitálhatnak a Vatera.hu felhasználói. A Motorola exkluzív ékszertelefonja még a kereskedelmi forgalmazás előtt kerül fel az online piactérre, ahol csak 4 napig (december 9-12. között) licitálhatnak rá azok, akik szeretnek az elsők között is elsők lenni. A MotoJewel az akció első terméke; a stílusos ékszertelefonnal a tervek szerint egy exkluzív, új sorozat veszi kezdetét az online piactéren. Az aukcióból befolyt összeggel a két cég a mellrák ellen küzdő ˝Egészség Hídja Összefogás Egyesület˝-et támogatja.

MotoJewel
Az idei divatszezon túlméretezett ékszerei inspirálták a Motorolát, amikor megalkotta a stílusos MotoJewel mobiltelefont. A kompakt és könnyű, elegáns megjelenésű MotoJewel-t úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a hölgyek kezébe. Fémesen csillogó felülete szinte megelevenedik, amikor a szegély nélküli külső kijelzőn átúsznak az animált képernyővédők. A külső kijelző persze nem csupán dísz, hiszen az érintésérzékeny, digitális ˝gombokkal˝ a zenelejátszót a telefon csukott állapotában is kezelhetjük. A közelmúltban debütált Motorola U9-re építkező és néhány HTC Touch Diamond design elemet felvonultató Motorola újdonsághoz egy sikkes kistáska is jár, amiben elférnek a nélkülözhetetlen partikellékek: benne egy MotoJewel mobiltelefon, egy bankártya, és akár egy rúzs is helyet kaphat.

Főbb jellemzők:
-Zökkenőmentesen vált zenelejátszó üzemmódról telefonra és vissza, miközben egyetlen gombnyomással hozzáférhetünk zenéinkhez. Bejövő híváskor a lejátszás szünetel.
-2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera, 8x-os digitális zoommal, sorozatfelvevővel és videórögzítővel.
-A hívások jobb hangminőségéről a CrystalTalk technológia gondoskodik.
-A sztereó Bluetooth profil (A2DP) lehetővé teszi a vezetéknélküli zenehallgatást.
-MMS, SMS, WVIM (Wireless Village Instant Messaging) és Push Email.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin