Connect with us

Hirdetés

technokrata

A korlátlan Nokia zeneletöltő szolgáltatás korlátai

Kütyük

A korlátlan Nokia zeneletöltő szolgáltatás korlátai

Friss információk a kötöttségektől nem teljesen mentes Nokia Comes With Music-ról.

Mint ismeretes, a Nokia október 2-án Londonban hivatalosan is bejelentette, hogy a világon először az Egyesült Királyságban startol el a Comes With Music projekt: október 16-tól a Carphone Warehouse-nál 129,99 fontba, vagyis átszámítva mintegy 40 ezer forintba kerül az úgymond korlátlan zeneletöltést biztosító, feltöltő kártyás Nokia 5310 XpressMusic Comes With Music Edition. ˝A Comes With Music egyévnyi korlátlan hozzáférést kínál a Nokia Music Store teljes kínálatához, és a vásárlók meg is tarthatnak minden letöltött zenét az év végén, hogy továbbra is élvezhessék zenegyűjteményüket˝ – állt a hivatalos sajtóközleményben, de most lássuk, hogy milyen korlátozásokra számíthatnak a felhasználók!

Tény, hogy a Comes With Music készüléket vásárlók az egy év letelte után is megtarthatják és természetesen le is játszhatják az addig korlátlan mennyiségben letöltött (DRM-es) zenéiket, ezeket azonban nem lehet majd zenei CD-re kiírni, vagy MP3 lejátszóra átmásolni. Az egy éves licenszidőszak lejárta után két évvel megszűnik annak lehetősége is, hogy a korábban letöltött digitális muzsikákat más PC-re másoljuk. A Comes With Music projektbe történő beszállástól számított három esztendőben egyébként háromhavonta nyílik lehetőség arra, hogy a Comes With Music szolgáltatással használt és beazonosított mobiltelefont (1 darab) és személyi számítógépet (1 darab) lecseréljük egy másik készülékre.

A Nokia 5310 XpressMusic után számos egyéb Nokia telefon is elérhető lesz Comes With Music változatban, így például a Nokia N95 8GB és a vadonatúj Nokia 5800 XpressMusic is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés