Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hivatalos: HTC Touch HD – gyönyörű kijelzős, 5 megapixeles mobil

Kütyük

Hivatalos: HTC Touch HD – gyönyörű kijelzős, 5 megapixeles mobil

A HTC bejelentette új high-end modelljét.

Aki esetleg azt hitte, hogy a HTC a Touch Diamond és a Touch Pro kapcsán már az összes puskaporát ellőtte, az bizony nagyot tévedett: először a múlt héten írtunk előzetesen a HTC Touch HD-ről, mely most hivatalosan is bemutatkozott.

A készülék érdekessége, hogy óriási méretű, 3,8 colos képátlójú kijelzője WVGA, vagyis 800×480 pixeles felbontással rendelkezik. Ugyanilyen felbontású LCD lapul a heteken belül elérhetővé váló Sony Ericsson Xperia X1-ben, a már említett két másik Touch modellben pedig 640×480 pixeles (VGA) display található.

A természetesen Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszerű és TouchFLO 3D felhasználói felületű okosság 115 milliméter hosszú, 62,8 milliméter széles és 12 milliméter vastag, illetve 146 gramm tömegű. Fontos újdonság, hogy az autofókuszos kamera végre már nem 3, hanem 5 megapixeles felbontású, de hogy a vaku miért maradt ki belőle, az számomra komoly rejtély! Az előlapi kiegészítő kamera VGA felbontással bír.

Az 528 MHz-es frekvenciájú Qualcomm 7201A processzor mellett 288 MB RAM és 512 MB ROM memória lakozik a HTC Touch HD-ben, melyből természetesen a HSDPA (7,2 Mbit/s), HSUPA (2 Mbit/s) és Wi-Fi (80211.b/g) adatátvitel, illetve a GPS-vevő, a sztereó FM rádió és a mozgásérzékelő sem hiányzik. Újdonság a 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozó aljzat, az energiaellátásról pedig egy 1.340 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik. A microSD kompatibilis HTC újdonság a karácsonyi szezonban várhatóan már világszerte kapható lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés