Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mit épít a Pannon?

Kütyük

Mit épít a Pannon?

Nem csak csapatot, hanem óvodát is (az új irodaházon kívül).

A legjobbkor érkezett a Pannon segítsége Tomajmonostorra. Csapatépítő tréning keretében szeptember 3-án a Pannon 140 dolgozója vállalt aktív szerepet a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen a helyi óvoda udvari játékainak telepítésében, a kerítések felújításában, a szabadtéri foglalkoztató kialakításában, a pihenőpark és környezetének létrehozásában, valamint a Művelődési Ház festésében.

A Rendszer- és szolgáltatásüzemeltetési Igazgatóság nagy létszámú csapata komoly segítséget jelentett a munkálatokban; a magas támogatási összegen túl a dolgozók saját kétkezi munkája a legfőbb hozzáadott értéke volt a kezdeményezésnek.

Tomajmonostora a Tiszafüredi kistérségben található, mely a 33 legelmaradottabb kistérség egyike. Az önkormányzat óvodaudvar-felújítási pályázatát a közelmúltban utasították el forráshiány miatt, ugyanakkor állapotát több hatóság is kifogásolta. A rehabilitációra 2008. december 31-ig kaptak haladékot.

A Pannon célja az idei évben, hogy abban segítsen, amire a helyi közösségnek leginkább szüksége van – legyen szó játszótér építéséről, közintézmény felújításáról, területrendezésről, vagy egyéb, az adott település számára fontos feladatról. Cél továbbá, hogy a helyi közösségekkel karöltve valósuljon meg a karitatív csapatépítés.

A településeket a Pannon az állami besorolásokat használva, rászorultsági alapon választja ki, és ezt egyezteti a tréning igényeivel, hogy könnyen és jó hangulatban valósuljon meg a karitatív munka. A Pannon 2008-as csapatépítő tréningjeinek keretében eddig Fajszon, Kunszentmiklóson és Tiszaigaron járt.

A Pannon társadalmi felelősségvállalási programjának immár második éve része, hogy a dolgozók a csapatépítő tréningeket egy kisközösséget szolgáló vagy rászorulók egy csoportjának életminőségét javító munkával töltik.

2007-ben 40 millió forintból 19 településen létesítettek, újítottak fel játszóteret, vagy segítettek más közmunkával a Pannon dolgozói. Ugyanebben az évben a vállalat társadalmi célokra – ideértve a sport és kultúra támogatását és az eszközadományok értékét is – több mint 365 millió forintot költött, mely adózás előtti eredményének 0,65 százalékát tette ki.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés