Connect with us

Hirdetés

technokrata

1.000 forinttal csökkenthető Pannon havi díj

Kütyük

1.000 forinttal csökkenthető Pannon havi díj

A díjfizetés ezen, Pannon által ajánlott módja nem csak egyszerű és kényelmes, hanem még kedvezményes is.

Amennyiben csoportos beszedési megbízással fizetünk a Pannonnak, akkor havi 1.000 forint kedvezményt kapunk a szolgáltatótól a belföldi beszédforgalmi díjból, 3 hónapon keresztül . A csoportos beszedési megbízás fizetési mód lehetővé teszi, hogy a számlavezető bank – akár lakossági, akár vállalkozói folyószámláról is legyen szó – a Pannontól érkező számlaadatok alapján megterhelje a folyószámlát, és automatikusan fizesse a távbeszélődíj-számlát.

A havi 1.000 forint kedvezmény 3 hónapon át akció 2008. szeptember 1-től 2008. december 31-ig tart. A kedvezményt azon előfizetőiknek biztosítja a Pannon, akik az akciós időszakban csoportos fizetési módra térnek át, vagy ezzel a fizetési móddal kötnek új szerződést. A kedvezményt a belföldi beszédforgalmi díjakból a tarifacsomagban foglalt lebeszélhető percek felhasználása után adja a cég. Az akció kizárólag lakossági számlás előfizetőkre vonatkozik.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ne kelljen havonta postára menni, sorban állni számlafizetés miatt. A csoportos beszedési megbízás szolgáltatás gyorsan és egyszerűen megrendelhető a számlavezető banknál, vagy takarékszövetkezetnél, illetve a Pannon értékesítési pontjain. A telefonos ügyfélszolgálattal rendelkező bankoknál általában kedvezményes díjszabású telefonvonalon lehetséges letiltatni vitás kérdés esetén a megbízást.

Csoportos beszedési megbízás esetén a Pannon a banki számla megterhelése előtt legalább hat nappal elküldi a mobiltelefon-számlát, így vitás kérdés esetén lehetőség van a fizetési megbízást azonnal letiltani a számlavezető banknál. Díjreklamációnak a vitatott számlaösszeg kifizetésére halasztó hatálya nincs. A biztonságot szolgálja az a lehetőség is, hogy a csoportos beszedési megbízás során meghatározható egy maximális összeghatár, amely felett nem indítunk terhelést.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés