Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N95: itt az újabb frissítés!

Kütyük

Nokia N95: itt az újabb frissítés!

A Nokia elkészítette az N95 új szoftverét.

Utoljára március végén foglalkoztunk a Nokia N95 firmware-jével, ugyanis akkor jelent meg az eddigi legfrissebb, konkrétan 21.0.016-os verziószámot viselő szoftver a finn gyártó népszerű multimédiás készülékére.

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy hamarosan jön az újabb szoftver, mely most végre meg is érkezett: a Nokia Software Updater-rel már elérhető a 30.0.015-ös verziójú legfrissebb firmware. Az új szoftver az ígéretek szerint fürgébb és stabilabb működésűvé teszi a Nokia N95-öt, ezenkívül pedig javít a Flash Lite 3 (YouTube videók) támogatáson.

Az integrált Maps 2.0-t tartalmazó új firmware továbbá hosszabb készenléti idővel és automatikus kijelzőkép elforgatás opcióval kecsegtet, valamint megújult N-Gage szoftvert, frissített Download, Search és zenelejátszó alkalmazást, illetve Comes With Music kiterjesztést hoz. Az aktuális szoftververziót egyébként úgy lehet lekérdezni a telefonon, hogy alaphelyzetben begépeljük a következő karaktersorozatot: *#0000#.

A Nokia N95 8GB tulajdonosok számára jó hír, hogy hamarosan ők is új firmware-t tölthetnek majd le az NSU-val, melynek verziószáma várhatóan 30.0.018 lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés