Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile Mix – egy kicsit ebből, egy kicsit abból

Kütyük

T-Mobile Mix – egy kicsit ebből, egy kicsit abból

Havidíjas előnyök és kiszámítható költségek a T-Mobile új Mix díjcsomagjával.

Július 1-jétől a T-Mobile bevezeti a Mix díjcsomagot, mely a számlás és kártyás előfizetések előnyeit egyesíti, azaz arra előfizetve elérhetők havidíjas kedvezmények, miközben a költségek előre pontosan tervezhetők. A Mix díjcsomag 2.750 forintos havi díja teljes egészében beszélgetésre, SMS vagy MMS küldésére, illetve internetezésre is igénybe vehető. Annak felhasználását követően azonban a további mobilozáshoz az egyenleget a Domino kártyások számára jól ismert módon – feltöltőkártyával, vagy elektronikus úton – kell feltölteni. A 2.750 forintos díj havonta fizetendő, és a fel nem használt összeg a következő hónapra nem vihető át.

A Mix díjcsomag számlás előfizetésként kedvező díjakat kínál, hálózaton belül minden időben 25, más belföldi hálózatba 35 forint egy percnyi hívás díja, emellett a hazai T-Mobile-osoknak 25 forintért küldhető SMS. A Mix díjcsomagra előfizetéskor a havidíjas akciós készülékárakkal vásárolható mobiltelefon, és a számlás ügyfelek számára elérhető kedvezmények és szolgáltatások jelentős része igénybe vehető. A Mix díjcsomaggal külföldön a Dominós roamingszolgáltatással azonos módon lehet mobilozni, így utazás előtt érdemes még Magyarországon aktiválni a roaming lehetőségét. A hívások az ilyenkor megszokott kóddal, illetve direkt roaming esetén hagyományosan, a hívószám tárcsázásával indíthatók.

A Mix díjcsomag új előfizetés vásárlása, vagy a Domino kártya havidíjas előfizetésre váltása esetén igényelhető, meglévő havidíjas csomagokból arra váltani nem lehetséges.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés