Connect with us

Hirdetés

technokrata

A mobil net kultusza és a reklám SMS-ek

Kütyük

A mobil net kultusza és a reklám SMS-ek

A Vodafone pályázatot hirdet egyetemisták számára.

A pályázattal az operátor célja a mobil szélessávú Internet szolgáltatásának népszerűsítése, illetve ötletek kidolgozása az SMS reklámokhoz kapcsolódó tartalomra. A kétfordulós pályázat lezárultával a Vodafone a beérkezett pályázatokból néhányat meg is valósítana a diákokkal együttműködve. A pályázat első fordulójának beadási határideje: 2008. április 11.

Kétfordulós pályázatot hirdet a Vodafone Magyarország a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diákjai számára. A Vodafone mobil szélessávú internet szolgáltatásának népszerűsítésére és sms reklámok üzeneteire vár javaslatot az egyetem diákjaitól. A pályázók három kategóriában indulhatnak, 2-3 fős csapatokban. Egy pályázó több kategóriában is indulhat, valamint egy pályázatban egy kategórián belül több pályamű is benyújtható.

A pályázat kategóriái:
-Tervezz kultuszt a Vodafone szélessávú modem köré!
-A mobil szélessáv életforma
-Reklám SMS a mobilomra? Nem, kösz! Vagy mégis?

A Vodafone az első három pályázatot pénzjutalommal díjazza. A díjazott, illetve az arra alkalmasnak ítélt terveket a Vodafone meg is valósítja, a diákoknak a pályázat lezárultával együttműködési lehetőséget kínál.

A pályázat kétfordulós. Az első fordulóban az egyetem oktatói, majd a második fordulóban az oktatókból és a Vodafone szakembereiből álló zsűri bírálja el a pályamunkákat. A pályázat első fordulójának beadási határideje 2008. április 11, a második kör várható beadási határideje 2008. május 9. A zsűri a pályázat végeredményét a távközlés világnapján, 2008. május 17-én hirdeti ki. A Vodafone a beérkezett pályaművekből később nyilvános kiállításokat is szervez.

A Vodafone által kiírt pályázatról részletek a mome.hu honlapon találhatók. A pályázati anyagokat személyesen a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Formatervező Tanszék titkárságán vagy postai úton a MOME – Formatervező Tanszék, 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25. címen nyújtható be (a borítékon szerepeljen a Vodafone Tervpályázat felirat).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés