Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legolcsóbb Lamborghini

Kütyük

A legolcsóbb Lamborghini

Ennek a Lamborghini-nek a megvásárlásához nem kellenek súlyos tízmilliók, használatához pedig még jogosítvány sem szükséges.

A Tonino Lamborghini Bello névre keresztelt újdonság nem más, mint egy mobiltelefonokhoz szánt, vezeték nélküli headset, természetesen az exkluzívabb fajtából. A készülék exkluzivitását az adja, hogy designját maga Tonino Lamborghini (Ferruccio Lamborghini fia) álmodta meg, illetve, hogy ugyebár ott szerepel rajta az a bizonyos Lamborghini logó és felirat.

A 30x23x12 milliméter méretű és mindössze 9 gramm tömegű Tonino Lamborghini Bello egyetlen feltöltéssel maximum 160 órás készenléti időt képes biztosítani, a beszélgetési idő pedig optimális esetben elérheti a 6 órát. A headset és hands-free profilokat támogató készülék a mai elvárásoknak megfelelően Bluetooth 2.0 kompatibilis.

Az állítólag rendkívül jó hangminőségű Tonino Lamborghini Bello Bluetooth Headset ára átszámítva mintegy 15 ezer forint, ami ebben a kategóriában abszolút nem nevezhető soknak. Emlékezetes, hogy az Asus a CeBIT-en jelentette be Lamborghini márkajelzésű PDA-mobilját, a ZX-1-et, mely remekül passzol ehhez a headsethez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés