Connect with us

technokrata

Nokia: saját mobil játékok készítése – pofonegyszerűen

Kütyük

Nokia: saját mobil játékok készítése – pofonegyszerűen

Készítsd el saját N-Gage játékod a Yamake-kel!

A Nokia Games Publishing által kiadott, N-Gage-re készült Yamake-ben a résztvevők egy sor minijátékból, különböző tartalmak hozzáadásával megalkothatják sajátjukat, melyet aztán barátaikkal és a tágabb Yamake közösséggel is megoszthatnak.


˝A Yamake az N-Gage platformra készült vadonatúj, újító jellegű játék. A felhasználók olyan játékokat készíthetnek, játszhatnak és oszthatnak meg egymással, melyeket az általuk létrehozott multimédiás tartalmak tesznek egyedivé. Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként mutathatjuk be a játékoknak ezt az új típusát – mondta Dr. Mark Ollila, a Nokia technológiai és stratégiai igazgatója és játékkiadási vezetője. ˝Pontosan erről kell majd szólnia a jövő mobiljátékainak: az egyéni igényeknek megfelelő játékok létrehozásáról, amelyeket pont emiatt szeretünk és játsszunk is, és másokkal is megosztunk˝.

Az egyszerűen használható tervezőeszközökkel a minijátékok a játékos saját tartalmaival – szövegeivel, képeivel, hangfelvételeivel és videóival – szabhatók testre a mobiltelefonon, vagy egy személyi számítógépen. A játékosok kitalálhatják saját kedvenc minijátékaikat, például kirakós játékokat vagy kvízeket, amelyek pont olyan egyediek lesznek, mint maguk a játékosok.

A mobil minijátékokat az N-Gage Arénában, a Yamake közösségben és az N-Gage platformmal kompatibilis és egyéb S60 készülékek között multimédiás üzenetben lehet megosztani. A Yamake közösségben az egymással kapcsolatba lépő játékosok letölthetik és véleményezhetik a minijátékokat, és megoszthatják egymással a tartalomra vonatkozó ötleteiket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin