Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper-vékony 5 megapixeles Sony Ericsson

Kütyük

Szuper-vékony 5 megapixeles Sony Ericsson

Tovább bővült a gyártó fotózásra kihegyezett Cyber-shot termékcsaládja – ezúttal kivételesen nem K-, hanem C-sorozatú mobilokkal.

Emlékezetes, hogy a Sony Ericsson 2007-ben jelentette be első 5 megapixeles telefonját, a K850i-t, mely 17 milliméteres vastagságával nem igazán sorolható az ultra-karcsú mobilok közé. A napokban zajló Mobil Világ Kongresszuson viszont bemutatkozott a vállalat első olyan készüléke, mely a nagyfelbontású kamerát szuper-vékony designnal kombinálja.

A Sony Ericsson C902 mindössze 10,5 milliméteres vastagsággal rendelkezik, melyhez egyébként 108 milliméteres hossz, 49 milliméteres szélesség, illetve 107 grammos tömeg társul. Amennyiben fényképezni szeretnénk, csupán félre kell húzni a lencsevédőt, és máris exponálhatunk. Az autofókuszos digitális fényképezőgép révén maximum 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) felvételek készíthetők. Ha a fényviszonyok nem éppen optimálisak, jó szolgálatot tehet a nagyteljesítményű vaku, ezenkívül pedig képstabilizátor és arcfelismerő funkciók is kerültek a kamerába.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) C902-ben egy az átlagnál némileg kisebb méretű, konkrétan 2 colos TFT kijelző található. A QVGA (320×240 pixel) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat) display érdekessége, hogy körülötte nyolc érintőgombot helyeztek el a fejlesztők, melyek jelentős mértékben megkönnyítik a használatot.

A GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s) adatátvitelt egyaránt támogató készülékben többek közt Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller, RDS-es sztereó FM rádió, TrackID funkció és MP3/AAC zenelejátszó is van. A fekete és vörös színváltozatokban érkező, és a második negyedévtől kapható Sony Ericsson C902 belső memóriájában 160 MB adat tárolható el, ezenkívül pedig Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákat is kezel a telefon. (A gyártó másik, C-sorozatú újdonságával, a C702-vel külön cikkben foglalkozunk.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés