Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szavazzon! Akar Ön vadiúj kártyafüggetlen mobilt 2.990 forintért?

Kütyük

Szavazzon! Akar Ön vadiúj kártyafüggetlen mobilt 2.990 forintért?

A döntés ezúttal a mi kezünkben van…

A Motorola abszolút low-end mobilja minden korábbinál olcsóbban a miénk lehet. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a Saturn Dimenzionátorban a Motorola F3-ra szavazni. Hogy pontosan miről is van szó? Rögtön kiderül!

A Saturn október 25-én nyitja meg legújabb hazai áruházát a Duna Plazában. Ennek kapcsán a cég weblapján nemrégiben szavazás indult, melynek lényege, hogy a leendő vásárlók SMS-ben adhatják le a voksukat arra, hogy a nyitás napján a Trinet TR1000 mikrohullámú sütő, vagy a Motorola F3 mobiltelefon kerüljön mindössze 2.990 forintba. Szavazni egészen október 24-ig 12:00-ig lehet – egy-egy SMS ára bruttó 48 forint. Egy személy egyébként csak egy darab akciós terméket vásárolhat majd.

A magyar T-Mobile-nál Domino csomagban jelenleg 9.990 forintba kerül a Motorola ezen készüléke. A hivatalos magyarországi forgalmazónál jelenleg 12.900 forint a Motorola F3 listaára, mely egyébként fekete, kék és piros változatokban kapható. A Motorola MotoFone F3 a német T-Mobile október eleji pre-paid akciójában egyébként mindössze 9,95 euróba, vagyis mintegy 2.500 forintba került.

Mint ismeretes, a GSM Association idén februári szavazásán a Motorola F3 nyerte el ˝Az év alsókategóriás mobiltelefonja˝ díjat. A MotoFone F3 egy elegáns megjelenésű és egyben rendkívül könnyen kezelhető készülék. A telefon a mai divatnak megfelelően ultra-vékony kialakítást kapott – a telefon vastagsága mindössze 9 milliméter. Mint ismeretes, a világ jelenlegi legvékonyabb telefonja, a Samsung U100 5,9 milliméter vastag.

A MotoFone F3 egyik legfontosabb újítása a ClearVision kijelző, mely EPD (Electrophoretic Display) technológiája révén minden korábbinál kontrasztosabb és nagyobb fényerejű képet biztosít, így a kijelzőről még erős napsütés mellett is könnyedén leolvashatók a különböző információk. A display egyébként jelentősen eltér a manapság használatos mobil LCD-ktől: sokkal inkább a régi LED-es órákra hasonlít. A kijelző alatt amúgy egy speciális, a kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló billentyűzetet helyeztek el a fejlesztők.

A polifonikus csengőhangokkal és nagy hangerejű hangszóróval felvértezett Motorola F3 további fontosabb specifikációi közé tartozik a nagy méretű ikonokból felépített és könnyen kezelhető menürendszer, a fejlett hangfunkciók, illetve az átlagosnál hosszabb készenléti és beszélgetési idő. Kamera nincs a GSM (F3) és CDMA (F3c) változatban is megjelent készülékben. A telefonról készített tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés