Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb: Nokia – fókuszban az érintés és tapintás

Kütyük

A legfrissebb: Nokia – fókuszban az érintés és tapintás

A Nokia a mai napon egy mindenképpen fontos bejelentést tett.

A Londonban megrendezett Symbian Smartphone Show rendezvényen a piacvezető finn gyártó immár hivatalosan is bejelentette, amit már régóta sejteni lehetett, vagyis, hogy már úton vannak az első olyan Nokia okostelefonok, melyekben nem hagyományos, hanem érintésérzékeny kijelző teljesít szolgálatot.

Az érintésérzékeny felhasználói felülettel rendelkező S60 platformos smartphone-ok a cég munkatársai szerint nem csak az adatbevitelt teszik gyorsabbá és kényelmesebbé, hanem többek közt élvezetesebbé varázsolják az internet-böngészést, vagy éppen digitális fényképeink mobiltelefonon történő nézegetését.

Fontos megjegyezni, hogy a Nokia új technológiája révén a felhasználók nem egyszerűen csak tapogathatják a mobiltelefon kijelzőjét, hanem kis rezgések révén visszajelzést is kapnak arról, hogy például megnyomtak az LCD-n egy virtuális gombot.

Ugyancsak lényeges, hogy a jelenleg elérhető S60 3rd Edition alkalmazások módosítás nélkül futtathatók lesznek a vadonatúj, érintőkijelzős Nokia telefonokon, melyek kezelése mind az ujjainkkal, mind pedig a készülékekhez adott ceruza révén megoldható lesz.

Kíváncsian várjuk, hogy a Nokia pontosan mikor rukkol majd elő első iPhone-jellegű csodamobiljával!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés