Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Vodafone bemutatja: A Társulat

Kütyük

A Vodafone bemutatja: A Társulat

Új TV-műsor a Vodafone támogatásával – új tartalmak a Vodafone live!-on.

Az István, a király ősbemutatójának 25 éves évfordulójára országos szereposztó műsor kezdődik a Magyar Televízióban, a Vodafone támogatásával. A Társulat címet viselő tehetségkutató azokat a fiatal énekeseket, előadóművészeket hivatott felfedezni, akik a jubileumi előadáson elénekelhetik az István, a király négy férfi és négy női főszerepét.

˝A Vodafone Magyarország számára fontosak a helyi értékek, a vállalat egyre nagyobb szerepet vállal a magyar kultúra támogatásában. Ennek egyik mérföldköve a Társulat című produkció, amely a legrégebbi és a legismertebb magyar rockoperát állítja újra színpadra. Büszkék vagyunk rá, hogy a Vodafone hozzájárulhat egy új legenda létrejöttéhez˝ – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A produkcióhoz kapcsolódóan exkluzív tartalmakkal bővül a Vodafone live! A live! hamarosan elkészülő Társulat aloldalán szöveges műsorinformációk, letölthető képek, videók és csengőhangok, illetve szavazási lehetőség várja majd a felhasználókat. Jövő nyárig, a műsor teljes ideje alatt, folyamatosan frissülő, aktuális, a tévében folyó eseményeket követő tartalmak lesznek elérhetőek – kizárólag a Vodafone live! felhasználói számára.

A műsorsorozatban kéthetenként, hat adásban választják ki az elődöntőbe kerülő 48 énekest. A 16 fős Társulat négy elődöntőben alakul ki, a bekerülő énekesek mesterkurzuson vesznek részt, egyhetes komplex színészi képzést kapnak. Híres énekesek, a rockopera korábbi szereplői csatlakoznak a produkcióhoz, akik mesterként segítik a versenyzők felkészítését. A zsűri 2008. február közepétől 12 héten át, a közönség segítségével dönt a tervezett jubileumi előadás végső szereposztásáról. A Társulat című műsorsorozat első adása 2007. augusztus 20-án 20 órától lesz az m1 műsorán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés