Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson K880i: az új csúcsmodell!?

Kütyük

Sony Ericsson K880i: az új csúcsmodell!?

A közelmúltban debütált Sony Ericsson K850i hamarosan egy még nagyobb tudású testvérmodellt kaphat.

Először néhány hete lehetett hallani arról, hogy a japán-svéd gyártó újabb funkciókkal kívánja gazdagítani a kereskedelmi forgalomban egyelőre még nem is kapható K850i-t, akkor azonban még nem lehetett tudni, hogy ez csak egyszerű ráncfelvarrás, vagy esetlegesen egy teljesen új modell lesz. Nos, most úgy tűnik, hogy ez utóbbi forgatókönyv a valószínűbb.

Jól értesült források tudni vélik, hogy a Sony Ericsson valószínűleg K880i típusjelzéssel látja majd el minden idők legnagyobb tudású Cyber-shot mobilját. Az elhúzható lencsevédőt kapott digitális fényképezőgép modulban minden valószínűség szerint a K850i-ben is fellelhető képszenzor kap helyet, vagyis az 5 megapixeles felbontást nem növeli tovább a gyártó, legalábbis egyelőre biztosan nem.

A hagyományos (candybar) kialakítással rendelkező Sony Ericsson K880i egyik legfontosabb újdonsága, hogy segítségével immár akár DVB-H szabványú digitális televíziós adások is nézhetők lesznek. Mint ismeretes, hazánkban várhatóan a jövő év közepén indul be az első ilyen, kereskedelmi szolgáltatás, melyet jelenleg a T-Mobile és a Vodafone tesztel – az Antenna Hungária segítségével.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a K880i-be ezenkívül még egy GPS-vevő bekerül, de hogy pontosan milyen (esetleg SiRFstar III), azt egyelőre nem lehet tudni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés