Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes hívások az iPhone csodamobillal

Kütyük

Ingyenes hívások az iPhone csodamobillal

A Skype a jelek szerint már az Apple első mobiltelefonját is meghódította magának.

Egy most bejelentett új megoldás révén akár ingyenes, vagy legalábbis nagyon kedvező árú hívások is lebonyolíthatóak az Apple iPhone-on. Az egyelőre még béta állapotú, tehát fejlesztés alatt álló IM+ for Skype iPhone használata rendkívül egyszerű: a készülék Safari webböngésző alkalmazásának segítségével be kell hozni a következő oldalt: www.skypforiphone.com, és innen már megy minden, mint a karikacsapás.

A különleges web szolgáltatás révén hangbeli és szöveges kommunikációt folytathatunk a Skype felhasználókkal, de ezenkívül természetesen bármilyen mobil, vagy vezetékes számot is tárcsázhatunk. Az IM+ for Skype iPhone-t kifejezetten úgy alakították ki a fejlesztők, hogy az alkalmazkodjon az iPhone szemrevaló felhasználói felületéhez, illetve, hogy maximálisan kiaknázza az érintőkijelzős kezelésben rejlő lehetőségeket. Az egyszerű internet protokolra épülő IM+ for Skype iPhone használóinak egyedül a hívások által generált internetes adatforgalmi díjat kell kifizetniük.

˝Úgy vettük észre, hogy az iPhone tulajdonosok körében óriási igény mutatkozna egy újfajta mobil Skype alkalmazásra, és úgy döntöttük, hogy elkészítjük számukra a megoldást˝ – nyilatkozta Igor Berezovsky, a vállalat vezérigazgatója, aki szerint a Skype-ot az iPhone-on is gyerekjáték egyszerűséggel lehet használni.

Mint ismeretes, az iPhone június vége óta kapható az amerikai Apple és AT&T kereskedésekben, 4 GB-os és 8 GB-os változatokban. A készülék hivatalos európai forgalmazása várhatóan az idei esztendő végén kezdődik majd meg. A telefon Európában többek közt a T-Mobile-nál és a Media Markt-nál is megvásárolható lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés