Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb közlekedési információk – folyamatosan

Kütyük

A legfrissebb közlekedési információk – folyamatosan

A TomTom és a Vodafone közösen vezetik be a világ egyik legfejlettebb Travel Time Information rendszerét.

A TomTom és a Vodafone UK bejelentette, hogy közösen fejlesztenek ki egy új közlekedési információs rendszert, mely a lehető legjobb utazási idő információkat fogja nyújtani. Ez az egyedülálló megállapodás tartalmazza a TomTom saját szabadalmaztatott technológiáját, mely a Vodafone UK hálózatáról összegyűjtött információkat felhasználva nyújt pontos, valós idejű információkat, az Egyesült Királyság úthálózatán közlekedő autók sebességéről és irányáról. Így a vásárlók jobb képet kapnak a pontos közlekedési helyzetről, és képesek megtervezni és azonnal megváltoztatni útirányukat, hogy elkerüljék a közlekedési dugókat.

˝Ez a fontos fejlesztés áttörést jelent a mobilitás menedzsmentben, és vásárlóink élvezik majd az előnyeit, mivel egyértelműen javítani fogja a mindennapi vezetési élményt˝ – mondta Harold Goddijn a TomTom vezérigazgatója. ˝A Vodafone-nal együtt dolgozva részletes információkat nyújtunk mobilhálózatukról, hogy kielégítsük a mindennapi navigációs igényeket így értelmezzük újra a UK közlekedési mobilitását. A Tomtom célja, hogy 2008-ra telepített európai bázisunk 50 %-át lefedjük így téve elérhetővé mégtöbb vezető számára ezt a forradalmi megoldást˝.

˝Különösen büszkék vagyunk rá, hogy a TomTom-mal együtt dolgozva nyújthatjuk ezt az innovatív szolgáltatást az Egyesült Királyságban. Ez az izgalmas kezdeményezés tovább demonstrálja elkötelezettségünket az olyan új lehetőségek kifejlesztésében, melyeket a mobil piac nyújt˝ – mondta Tim Stone a Vodafone UK üzletfejlesztési és nagykereskedelmi igazgatója. ˝Adataink minőségének köszönhetően, a vezetők nemsokára percpontosságú közlekedési frissítésekhez férhetnek hozzá, és gyorsabban tervezhetik meg útvonalukat mint valaha˝.

A szolgáltatás részletei az életbe lépéskor lesznek elérhetők, ami 2008 első felére tehető. Az összes jelenlegi és jövőbeni Tomtom felhasználó előnyét élvezi majd a szolgáltatásnak, amint az elérhetővé válik. A megoldás elérhető lesz az utakat felügyelő hatóságok valamint cégek számára is, akik használhatják dinamikus közlekedés felügyeletre és flotta menedzsmentre is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés