Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: Domino Friends – telefonálás féláron!

Kütyük

T-Mobile: Domino Friends – telefonálás féláron!

A T-Mobile legújabb kedvezménye.

A mai napon Domino Friends néven új kedvezmény kerül bevezetésre a T-mobile pre-paid ügyfelei részére. A Domino Friends kedvezmény 5 darab, a T-Mobile magyarországi hálózatán belüli hívószám hívására biztosít az előfizető Domino díjcsomagja szerinti díjakból 50 százalálék kedvezményt. A kedvezmény időszaki díja: 990 forint (30 napra).

A kedvezménybe 5 hívószám eléréséig szabadon vonhatóak be a hívószámok, ezt követően a kedvezménybe bevont hívószámok körében módosításra a Domino egyenlegre történő feltöltésenként egy alkalommal és egy szám vonatkozásában van lehetőség.

A Domino Friends kedvezmény a Domino díjszabásban szereplő összes díjcsomaghoz igényelhető. A kedvezmény a 1777-es számon elérhető Domino központon keresztül kapcsolható be, ahol lehetőség van megadni a kedvezménybe bevonandó számokat.

A kedvezmény a következő Domino díjcsomagokhoz igényelhető: Domino, Domino Aktív, Domino SMS, Domino7, Domino Egyenlítő, Domino Nap. A Domino Friends a Kapcsolat Aranykártya Programban igényelhető Te+Én kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés