Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújul a T-Mobile – friss arculat, új szlogen!

Kütyük

Megújul a T-Mobile – friss arculat, új szlogen!

Hazánk legnagyobb mobil operátora hamarosan némi megújuláson fog keresztül menni.

2004-es bevezetését követően a ˝Jobb veled a világ˝ szlogent és a T-Mobile márkát a vártnál hamarabb ismerték és kedvelték meg az ügyfelek. Az azóta eltelt idő sikerei és az ügyfelek márkához való erős kötődése egyértelművé tette, hogy a T-Mobile márka magyarországi bevezetése jó döntés volt.

A T-Mobile International minden országra kiterjedő márkafrissítése során 2007. első negyedévében a legnagyobb hazai mobilszolgáltató is új szlogennel, részben megújuló vizuális azonosítókkal és arculattal erősíti meg és egészíti ki értékeit.

˝A T-Mobile márka megújulását követően még egyértelműbben fejezi majd ki az ügyfelek iránti elkötelezettséget˝ – emeli ki a változás legfontosabb üzenetét Winkler János, a T-Mobile vezetője. A szolgáltató első embere úgy véli: ˝Az új ˝Mindig veled˝ szlogen a megbízhatóságon túl hűen tükrözi a mobilitásban rejlő lehetőségeket, a kommunikáció emberi kapcsolatokban játszott meghatározó szerepét. Egyértelművé teszi, hogy a mobil több egyszerű eszköznél, sokkal inkább egyfajta kapcsolódási pont, amely bármikor és bárhol segítségünkre van, ezen túl pedig közvetlen környezetünkhöz és a világhoz való viszonyunkat is jelentősen befolyásolja˝.

A márkafrissítés részleteiről és az új szlogen bevezetéséről a T-Mobile várhatóan 2007. első hónapjaiban ad további tájékoztatást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés