Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia újdonságok minden mennyiségben

Kütyük

Nokia újdonságok minden mennyiségben

A Nokia tegnapi budapesti sajtótájékoztatóján számos új mobiltelefont és szolgáltatást lehetett kipróbálni.

A rendezvényen a Nokia az internetvilág, a mobilitás és a fogyasztói elektronika közti határok elmosódását illusztráló új készülékeket mutatott be.

A Nokia N95 egy mindent-egyben ˝multimédiás számítógép˝, kétfelé elcsúsztatható kialakítással, beépített GPS-vevővel, 5 megapixeles kamerával, és a nagy sebességű mobilhálózatok támogatásával. A készüléken egyszerűen nézhetünk és rögzíthetünk videofilmeket, hallgathatunk zenét, készíthetünk jó minőségű fényképeket, szörfözhetünk az interneten, vagy pillanthatunk bele e-mailjeinkbe, amikor csak akarunk.

A Nokia N95 beépített GPS-t, valamint ország-, régió-, és világtérképeket tartalmazó Maps alkalmazást is biztosít. Az alkalmazással a felhasználók felfedezhetik a világot, konkrét útvonalterveket kaphatnak, és egyes szolgáltatások, például éttermek, vagy szállodák elérhetőségét is megtudhatják a világ több mint száz országában.

A kifejezetten az amerikai piacra szánt Nokia N75 multimédiás számítógép egy vékony kiszerelésű készülék, mely az összes Nokia Nseries készülékekre jellemző multimédiás élményt biztosítja, ideértve a zenét, a fényképezést, és az internet szolgáltatások elérését.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés