Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vörös és arany Samsung E380

Kütyük

Vörös és arany Samsung E380

A Samsung divatos clamshell készüléke mostantól új változatokban is kapható.

A Samsung E380 Red Edition külső borítása vörös színt kapott, a Samsung E380 Gold Edition-nek pedig mind a külseje, mind a belseje arany színben csillog.

A rejtett antennás Samsung SGH-E380 csukott állapotban 93 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 17 milliméter vastag és 75 gramm tömegű. A fedlap külső részébe integrált digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Vakut ezúttal sajnos nem kapunk, de a videókamera üzemmód szerencsére nem hiányzik a repertoárból.

A kiegészítő külső display 96×96 pixeles felbontású, az 1,9 colos képátlójú belső fő LCD pedig 128×160 képpontot és 65.536 színárnyalatot tudhat magáénak. A belső memória 40 MB-os kapacitású, és sajnos nem bővíthető.

Érdekesség az úgynevezett Mobile Tracker funkció, melynek az a feladata, hogy megnehezítse a tolvajok dolgát. A Mobile Tracker SIM kártya csere esetén teljesen automatikusan elküld egy SMS-t egy előre meghatározott számra, melynek segítségével adott esetben akár le is fülelhető az enyves kezű bűnöző.

A Samsung SGH-E380 a teljesen hétköznapi GPRS Class 10 mellett a jóval gyorsabb EDGE Class 10 adatátviteli technológiát is támogatja, a 3G (UMTS) viszont hiányzik belőle. Említést érdemel továbbá az MP3 zenelejátszó képesség, a Bluetooth támogatás, az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, valamint a Java MIDP 2.0 kompatibilitás.

A Samsung újdonságának ajánlott végfelhasználói ára 269 euró (75 ezer forint).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés