Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung 3,5G csúcsmobil – teljes billentyűzettel

Kütyük

Samsung 3,5G csúcsmobil – teljes billentyűzettel

A Samsung egy újabb nagytudású okostelefonnal rukkolt elő.

A keresztségben Samsung SGH-i760 nevet kapott, szétcsúsztatható kialakítású készülék tulajdonképpen egy mobiltelefon és egy kéziszámítógép ötvözetének tekinthető. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülékben egy nem kevesebb mint 520 MHz-es órajelen ketyegő Intel XScale mikroprocesszor teljesít szolgálatot, az integrált memória pedig microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével bővíthető.

Az egyszerű adatbevitelről egy teljes értékű QWERTY billentyűzet gondoskodik, a vizuális megjelenítési feladatokat pedig egy 320×240 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú TFT kijelző látja el. A hátul elhelyezett digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles felbontású CMOS szenzor lakik, ezenkívül pedig az előlapra is került egy kiegészítő kamera, természetesen a videóhívás funkció miatt.

A Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone Edition operációs rendszerű Samsung újdonság GPRS, EDGE és 3G (UMTS) hálózatokban használható, ezenkívül pedig még a 3,5G (HSDPA) támogatás sem hiányzik belőle.

A Samsung SGH-i760 kapcsán szólnunk kell még a Bluetooth és Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli technológiáról, a 119 grammos tömegről, illetve a csukott helyzetben 154x57x19 milliméteres méretről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés