Connect with us

Hirdetés

technokrata

BenQ-Siemens S68: egyszerű, de nagyszerű!

Kütyük

BenQ-Siemens S68: egyszerű, de nagyszerű!

A Siemens mobiltelefon üzletágát megvásároló BenQ Mobile sajtótájékoztató keretében mutatta be a magyar piacon elsőként megjelenő BenQ-Siemens márkajelzésű készülékeit.


A fémborítású S68-ast a letisztult vonalvezetés és a lényegre törő funkcionalitás jellemzi.

˝A következő években a 3C konvergencia trendje erősödni fog: a számítástechnika, a kommunikáció és a fogyasztói elektronika közötti határok elmosódnak. A BenQ erőssége éppen abban rejlik, hogy a különböző elektronikus eszközök széles körét gyártja, ezáltal teljes mértékben ki tudja használni a konvergencia nyújtotta előnyöket˝ – hangsúlyozta Tárkányi Tamás, a BenQ Mobile magyarországi fióktelepének vezetője.

A BenQ Mobile a mobiltelefon készülékekkel kapcsolatos fogyasztói elvárások feltérképezésére közvélemény-kutatást készíttetett a Mediánnal, Magyarország egyik legismertebb piackutató intézetével. Az eredmények alapján egyértelműen megállapítható, hogy a magyar mobilhasználók forma tekintetében a klasszikus, visszafogott, elegáns készülékeket részesítik előnyben. A drágább, minőségi anyagból készült telefonokat a megkérdezettek csaknem 50 %-a részesíti előnyben, ugyanakkor a túlnyomó többség a mobiltelefont még mindig az alapvető funkcióra, azaz telefonálásra használja.

˝A BenQ Mobile eddigi tevékenységét a termékfejlesztés területén alátámasztják a felmérés eredményei, és egyben kijelölik a követendő irányt, ami a funkcionalitást és a minőséget helyezi középpontba˝ – nyilatkozta Tárkányi Tamás fióktelep vezető.

A BenQ-Siemens S68 azok számára készült, akiknek az elegáns külső épp olyan fontos, mint az egyszerű kezelhetőség és a funkcionalitás. A mindössze 13 milliméter vastag készülék matt színű, csiszolt alumínium előlappal és fekete, finom tapintású anyagból készült hátlappal rendelkezik. A telefon a mobilkommunikáció alapvető funkcióit, elsősorban a hangátvitelt helyezi előtérbe. A mobiltelefon kétmikrofonos rendszerrel, beépített kihangosító funkcióval és 64 szólamú csengőhangokkal rendelkezik.

A készülék diktafonként is használható, így a fáradságos munkával begépelt SMS helyett hangüzenetünket könnyen elküldhetjük MMS-ben. A beépített szervező gyorsan és egyszerűen összehangolható a PC-n futó Outlookkal vagy Lotus Notes-al, a Bluetooth-nak köszönhetően akár kábel használata nélkül is.

A BenQ-Siemens S68 Magyarországon júniustól kapható a T-Mobile üzleteiben, júliustól pedig a Pannon boltjaiban is, előfizetéses és pre-paid konstrukcióban egyaránt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés