Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen, hivatalos megjelenés előtt letölthető Koncz Zsuzsa dal

Kütyük

Ingyen, hivatalos megjelenés előtt letölthető Koncz Zsuzsa dal

Magyarországon először, Koncz Zsuzsa még a megjelenés előtt ingyenesen letölthetővé tesz egy dalt az új albumáról a Fotexnet Kft. által üzemeltetett weboldalán.

Április végén kerül a boltokba Koncz Zsuzsa új verslemeze a Hungaroton gondozásában Egyszerű ez… címmel, amely köré a Fotexnet Kft.-vel együttműködve online kereskedelmi promóciót szerveznek. Koncz Zsuzsa az április 3-i sajtótájékoztatóján elmondta, az új album kapcsán országos turnéval, év végi Aréna-koncerttel és különleges meglepetésekkel szeretne az idén kedveskedni rajongóinak.

A művésznő Magyarországon egyedülálló módon, még a megjelenés előtt ingyenesen letölthetővé és szabadon felhasználhatóvá teszi honlapján az új album egyik dalát és annak videoklipjét. Az Április hónapja című dal az album megjelenéséig, április 19-éig mindenki számára elérhető MP3 formátumban. A Fotexnet Áruházat üzemeltető médiapartner segítségével emellett kereskedelmi akcióval vezetik be az albumot – ennek dedikált példányai a megjelenés előtt – kizárólag a Fotexnet Áruházban – limitált példányszámban előrendelhetőek. A dedikált albumot már a megjelenés előtt megrendelhetik a látogatók, ehhez a művesznőnek saját Express boltot készített a Fotexnet, ahol az exkluzív lemez mellett a művésznő többi albuma is megvásárolható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés