Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 forintos SMS akció!

Kütyük

5 forintos SMS akció!

Hazánkban elsőként költségcsökkentő SMS csomagokat kínál egyetemistáknak és főiskolásoknak a Pannon djuice márkája.

A partner felsőoktatási intézmények és kollégiumok területéről a djuice UniverCity1 csomaggal kétszáz forintos havidíjért 5 forint az SMS hálózaton belül, míg az UniverCity2 csomaggal száz forintos havidíjért 12 forintért küldhetünk szöveges üzenetet minden mobil belföldi irányba.

A Pannon a diákok mobilhasználati szokásait figyelembe véve alakította ki a piacon egyedülálló költségcsökkentő csomagjait.

Az új djuice csomagok pénztárcabarát SMS díjat kínálnak a meghatározott felsőfokú intézményekben tanuló nappali, esti és levelezős hallgatóknak. A partner intézmények: a Budapesti Gazdasági Főiskola és kollégiumai, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és kollégiumai és a Miskolci Egyetem összes kara és kollégiuma. A partner felsőoktatási intézmények száma folyamatosan bővül, hamarosan a Budapesti Corvinus Egyetem és a Pannon Egyetem (Veszprém) területén is elérhetőek lesznek a djuice UniverCity csomagjai.

A költségcsökkentő szolgáltatások djuice kártyás, vagy számlás tarifacsomaggal vehetőek igénybe 2006. június 30-ig. Az elküldhető SMS-ek száma mindkét csomagnál korlátlan.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés