Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Sony Ericsson telefonok holnap

Kütyük

Új Sony Ericsson telefonok holnap

Már nem kell sokat várnunk a Sony Ericsson legújabb mobiltelefonjainak bejelentésére.


Egyes források tudni vélik, hogy a japán-svéd gyártó várhatóan holnap jelenti be legfrissebb mobil készülékeit. A Las Vegas-i CES 2006 szakkiállítás keretein belül debütáló Sony Ericsson újdonságok között állítólag egy új Walkman zenetelefon is lesz.

Ez a készülék várakozások szerint a mellékelt fotón látható modell lesz, melynek legfontosabb ismertetőjele, hogy szétnyitható kialakítású. Az egyelőre igen csak titokzatos Walkman telefonról jelenleg szinte még semmi konkrétumot sem lehet tudni, de holnap már vélhetően sokkal okosabbak leszünk az üggyel kapcsolatban.

Egy a Strategy Analytics piackutató cég által nemrégiben készített tanulmány szerint egyébként az Egyesült Államokban a zenemobilok közül mostanság a Sony Ericsson W800i Walkman mobilja örvend a legnagyobb népszerűségnek, mely készülék ily módon könnyű szerrel megelőzte a Motorola féle ROKR E1-et, illetve a Samsung féle A970-et.

A Sony Ericsson tavaly tavasszal bejelentett első Walkman telefonja a felhasználók szerint elsősorban megnyerő külsejének és fejlett zenelejátszó képességeinek köszönheti sikereit. Az első iTunes képes mobiltelefon, a Motorola ROKR E1 használhatóság terén rendkívül jól teljesít, azonban designjával és szolgáltatásainak minőségével nem teljesen elégedettek a vásárlók. A Samsung A970-es készüléke sajnos 144 gramm tömegű, így sokaknak egyszerűen túl nagy és nehéz ahhoz, hogy mindig a zsebükben legyen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés