Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcstechnológiás 3,5G Samsung telefonok

Kütyük

Csúcstechnológiás 3,5G Samsung telefonok

A Samsung közös együttműködés keretében kizárólag a Vodafone részére szállítja a jövőben a Qualcomm HSDPA chipjeivel felszerelt telefonjait.

A Samsung, a Vodafone, és a Qualcomm 2003 óta dolgoznak együtt. A Samsung a két vállalattal karöltve idén a vártnál hamarabb dobja majd piacra a nagysebességű, megfizethető, vezeték nélküli technológiával ellátott telefonját, mint ahogy a legtöbben várták.


A Samsung Electronics jelenleg is fejleszti első kereskedelmi forgalomba szánt HSDPA telefonját, amelyet kizárólag a Vodafone-nal fog bevezetni. Az új készüléket a tervek szerint 2006-ban a CES-en (Consumer Electronics Show) fogják bemutatni a nagyközönség számára Las Vegasban.

A Qualcomm által kifejlesztett Mobile Station Modem technológiája, integrált multimédiás alkalmazásaival segíti a Samsung-ot, hogy az új HSDPA telefonok minél hamarabb piacra kerülhessenek.

˝A Samsung igazán büszke arra, hogy a Vodafone-nal és a Qualcomm-mal közösen vezeti be a HSDPA technológiát, új távlatokat nyitva a multimédiás alkalmazások széles körű választékában, az eddigieknél gyorsabb sebességen és alacsonyabb áron. A Samsung arról ismert, hogy olyan innovatív telefonokat gyárt, amelyek harmonizálnak a legújabb trendekkel, és egyedi formával jelennek meg. A cég az új HSDPA telefonok esetében is ezt az irányt követi majd˝ – mondta Kitae Lee, a Samsung Electronics Telekommunikációs Üzletágának elnöke.

˝A Samsunggal való további együttműködésünk eredményeként olyan csúcsminőségű mobiltelefonokat kínálunk majd a fogyasztóknak, mellyel új távlatokat nyitunk számukra a 3G szolgáltatások történetében˝ – tette hozzá a Vodafone marketing igazgatója, Peter Bamford.

˝Nagy örömmel tölt el, hogy részesei lehetünk annak a törekvésnek, amelynek eredményeként kereskedelmi forgalomba kerül a HSDPA technológia. A Samsung telefonok a Qualcomm technológiájával karöltve új multimédia és adatszolgáltatásokat kínálnak a vezeték nélküli felhasználóknak Európában. Tovább fáradozunk azon, hogy a közös együttműködés révén a világ többi részére is eljuttassunk ezt az új technológiát˝ – mondta Dr. Sanjai K. Jha, a Qualcomm CDMA Technologies elnöke.

A HSDPA technológia igazi áttörést jelent az adatátvitel gyorsaságában. A 3G technológiánál fejlettebb változat alacsony költséggel, és változatos tartalmú alkalmazásokkal a fogyasztók számára szélesebb körű multimédiás szolgáltatásokat tesznek elérhetővé, beleértve a szélessávú internetet, és a videóhívást is.

A Samsung, a Vodafone legnagyobb 3G és GSM/GPRS mobiltelefon szállítójának számít. A Samsung, a Vodafone, és a Qualcomm közötti együttműködés révén Európában elsőként juttathatja el a három vállalat a fogyasztók számára az új technológiát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés