Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: ultra-vékony szétcsúsztatható Samsung mobil

Kütyük

Kémfotók: ultra-vékony szétcsúsztatható Samsung mobil

Egy a napokban New-Yorkban megrendezett sajtó összejövetelen felbukkant egy eddig még soha nem látott, vadonatúj Samsung mobiltelefon.


A Samsung SGH-T809 hivatalos bejelentésére mindeddig még nem került sor, így egyelőre kevés konkrét információ áll a rendelkezésünkre vele kapcsolatban, mindenesetre különböző pletykák szerint a telefon már a jövő hónapban be fog mutatkozni.

A kifejezetten a T-Mobile számára kifejlesztett Samsung SGH-T809 egy szétcsúsztatható kialakítású készülék, mely elsősorban rendkívül vékony kialakításáról ismerszik meg. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása egyelőre ismeretlen (valószínűleg 240×320 pixel), az viszont már biztos, hogy a display 262 ezer színárnyalattal rendelkezik.

Mondanom sem kell, hogy a megapixeles digitális fényképezőgép sem hiányzik a Samsung legújabb sliderphone-jából, mely a belső memórián kívül a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákra képes menteni a fotókat és videókat.

A Samsung SGH-T809 várható ára ismeretlen, és egyelőre azt sem lehet tudni, hogy Magyarországon megvásárolható lesz-e az új modell.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés