Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens Gigaset SL75 WLAN: kamerás vezeték nélküli készülék

Kütyük

Siemens Gigaset SL75 WLAN: kamerás vezeték nélküli készülék

Az új generációs Gigaset SL75 WLAN nem a szó szoros értelmében vett otthoni telefon. Amennyiben rendelkezünk szélessávú kapcsolatot biztosító WLAN routerrel, a készülékkel bármely WLAN elérési ponthoz tudunk csatlakozni, egy kézibeszélővel akár több hozzáférési ponthoz is.


A telefon el is tárolja a csatlakozási pont beállításait, így legközelebb azok már gyorsan visszakereshetőek, lehetővé téve a hálózatok közötti azonnali átállást, ami otthonunkban, a munkahelyen vagy barátainknál lehet különösen hasznos. A Gigaset SL75 WLAN-nal bármely – akár nyilvános – elérési pontról a helyi hívások áráért telefonálhatunk az egész világon az interneten keresztül anélkül, hogy be kéne kapcsolnunk a számítógépet.

A korábbi WLAN telefonokkal ellentétben a Gigaset SL75 WLAN-nal nem csak fogadni, hanem küldeni is tudunk e-maileket, amelyekhez fényképeket is csatolhatunk. A készülék beépített digitális fényképezőgépével megörökíthetjük életünk fontos pillanatait, és azonnal meg is oszthatjuk őket családunkkal vagy ismerőseinkkel.

A készülék telefonkönyve kétszáz nevet, telefonszámot, lakcímet és e-mail címet tud tárolni. Az adatok lementését és egyeztetését nem kell többé a számítógéphez kapcsolt adatkábelen keresztül végeznünk, hiszen a WLAN-kapcsolat rendelkezésünkre áll ehhez. A bejegyzésekhez társítható alap- és letölthető csengőhangok valamint animációk segítségével eltérő dallamokat és profilokat állíthatunk be az egyes hívó felekhez, így már a hívás pillanatában tudni fogjuk, ki keres minket.

A Gigaset SL75 WLAN várhatóan jövő év januárjától lesz kapható a hazai üzletekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés