Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók és infók a Palm legfrissebb újdonságairól

Kütyük

Kémfotók és infók a Palm legfrissebb újdonságairól

A Palm rövid időn belül több új kéziszámítógéppel fog megjelenni a piacon.


Egyes, magukat megnevezni nem kívánó források tudni vélik, hogy a Tungsten T5 hamarosan nyugdíjba fog vonulni és ezzel párhuzamosan átadja a helyét egy új modellnek, mely minden valószínűség szerint október 11-én lát majd napvilágot. A Tungsten X fejlesztési kódnevű készülékben egy 312 MHz-es frekvencián üzemelő Intel XScale mikroprocesszor teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig többek közt 128 MB memória is került a kis masinába. A memóriabővítésről SDIO kompatibilis bővítőslot gondoskodik.

Az érintésérzékeny TFT folyadékkristályos kijelző 320×480 képpontos felbontással bír és 65 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Tungsten X-be digitális fényképezőgép modul és diktafon funkció is fog kerülni, ezenkívül pedig a Wi-Fi (802.11b) és a Bluetooth (1.2) kompatibilitásról is gondoskodnak a fejlesztők. A Tungsten újdonsága várhatóan 299 dolláros, vagyis mintegy 60 ezer forintos áron fog debütálni.

A Palm ezenkívül a szűkebb pénztárcájú vásárlókra is gondol: ugyancsak a közeljövőben esedékes a low-end szektorban versenyző Palm Zire 22 bemutatkozása. A 160×160 pixeles felbontású színes LCD-vel és 32 MB memóriával szerelt, memóriabővítőhelyet nélkülöző készülék ára 99 dollár, vagyis megközelítőleg 20 ezer forint lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés