Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fibernet: duplázódó Internet-sávszélességek

Kütyük

Fibernet: duplázódó Internet-sávszélességek

A Fibernet változatlan előfizetési díjak mellett augusztustól fokozatosan megnöveli kábelmodemes Internet-elérési csomagjainak sávszélességét.

A sebességnöveléssel egyidőben új csomagneveket is bevezet a társaság. A Mini (korábbi Mini 128) a korábbi 128/64 helyett 256/64 Kbit/sec, a Midi (korábbi Alap 384) 512/128 Kbit/sec, a Multi (korábbi Alap 512) a korábbi sávszélességet megduplázva, 1024/256 Kbit/sec átviteli sebesség mellett érhető el. A FiberNet Maxi (korábbi Otthon 1024) 2048/256 Kbit/sec, a Mega csomag (korábbi Otthon 1500) 3072/384 Kbit/sec sebességet biztosít az előfizetőknek.

A FiberNet Rt. jelenleg mintegy száz településen nyújt minőségi kábeltelevízió szolgáltatást, ezenkívül szélessávú Internet-elérést is biztosít ügyfeleinek. A társaság idei fejlesztéseinek köszönhetően az év végére összesen már több mint 50 településen lesz jelen Internet szolgáltatásával.

A cég a napokban megkezdte a VoIP technológián alapuló telefonszolgáltatásának tesztelését a kecskeméti kábelhálózatán. A Bács-Kiskun megyei megyeszékhelyen kétszáz Fibernet Internet-előfizető egy hónapon át ingyenes próbálhatja ki Magyarország harmadik legnagyobb kábeltelevíziós társaságának legújabb szolgáltatását. A vállalat a telefonszolgáltatás kereskedelmi bevezetését jövő tavasszal tervezi, ezzel a magyar távközlési piac egyik meghatározó szereplőjeként a FiberNet Kommunikációs Rt. is a kábeltelevízió-, internet- és telefonszolgáltatást nyújtó úgynevezett triple-play szolgáltatók sorába lép.

A FiberNet 2005-ben mintegy 3,5 milliárd forintot fordít hálózatfejlesztésekre. A tavalyi tulajdonosváltása óta a vállalat kábeltelevízió előfizetőinek száma mintegy 20 százalékkal emelkedett. Az elmúlt évben az internet-előfizetők száma háromszorosára nőtt. A cég jelenleg több mint 160 ezer kábeltelevízió előfizetővel rendelkezik, az Internet-előfizetők száma mintegy 15 ezer.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés