Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Golden Blog 2005 nyertese

Kütyük

A Golden Blog 2005 nyertese

Fnyrzkny, azaz a Fényérzékeny című fotóblog nyerte a hvg.hu által idén először meghirdetett Golden Blog-díjat, miután a szakmai zsűri a jelöltek közül ezt a webnaplót találta a legjobbnak és legtetszetősebbnek.

A Fényérzékeny-t két hete a Golden Blog zsűrije a fotóblogok legjobbjaként értékelte, a kategóriagyőztes naplók közül pedig ezúttal vita nélkül a legjobbnak ismerte el. A nyeremények átadása ügyében a hvg.hu már felvette a kapcsolatot a díjazottakkal. Mint ismeretes, a Golden Blog-díj győztese – a zsűri által kiválasztott kategória-győzteseknek járó ajándékokon túl – a egy laptopot kap a Panda Software Hungary jóvoltából, egy 4 főre szóló balatoni hétvégét a Confhoteltől, és egy 2 személyes vacsorát a hűvösvölgyi Caramel étteremtől.

Közönségdíjasok ajándékai
A közönség által kiválasztott kategóriagyőztesek a Blogter Kft. jóvoltából 1-1 Ipodot kapnak, továbbá egy darab egyéves HVG-előfizetést, egy a HVG-könyvek sorozat keretében kiadott Merre tart a világ? – 50 tény, amely megrengethetné a világot című könyvet és egy pendrive-ot.

A közönségdíjas blog – a kategória-győzteseknek járó ajándékokon kívül – a Helios Club Travel által felajánlott görögországi nyaralást, a Caramel étterem kétszemélyes vacsorameghívását, s megjelenési felületet kap a hvg.hu-n – már amennyiben ezt igényli.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés