Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rendkívül sikeres a mobiltelefonos Napster

Kütyük

Rendkívül sikeres a mobiltelefonos Napster

A Napster mobiltelefonos zenei szolgáltatása nem sokkal indulását követően máris komoly sikereket ért el.

A vállalat munkatársai bejelentették, hogy a Napster és a Dwango Wireless által május 9-én közösen indított új szolgáltatás keretein belül immár több mint 100 ezer mobil zenei anyagot adtak el.

˝A Napster továbbra is képes bebizonyítani, hogy a világ egyik legerősebb, előfizetéses zenei szolgáltatója. A mobiltelefonokhoz kitalált Napstertones saját kategóriájában a világ egyik legnépszerűbb szolgáltatása, melynek népszerűségét még a konkurensek közelmúltbéli jelentős árcsökkentése sem vetette vissza˝ – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Chris Gorog, a Napster elnök-vezérigazgatója.

A Napstertones-t egyelőre még csak egyetlen amerikai mobiltelefonos szolgáltató előfizetői vehetik igénybe közvetlenül a mobiltelefonjuk segítségével, azonban amennyiben minden jól megy, akkor még idén nyáron jelentős mértékben bővülni fog ez a kör. A szolgáltatás keretein belül egyébként nem csak csengőhangok, hanem előadók rövid hangfelvételei, mobil kijelzőkre szánt háttérképek és egyéb grafikák is elérhetők. A többek közt a www.napstertones.com címen is elérhető szolgáltatás 1,99-2,99 dolláros áron kínálja a különböző zenei felvételeket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés