Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung új mobilja forradalmasítja a Bluetooth technológiát

Kütyük

A Samsung új mobilja forradalmasítja a Bluetooth technológiát

A Samsung megkezdte a továbbfejlesztett vezeték nélküli adatátviteli szolgáltatásokkal rendelkező SPH-V6900-as készülék kereskedelmi forgalmazását.


A dél-koreai székhelyű gyártó legújabb mobiltelefonjának érdekessége a Broadcom által kifejlesztett újfajta Bluetooth kontroller, mely a világon elsőként teszi lehetővé kiváló minőségű sztereó zenei állományok mobiltelefon és headset közötti vezeték nélküli streamingjét.

Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) technológia a zenei streamingért felelős, az AVRCP és GAVDP profilok pedig az olyan audio távirányítási feladatok végrehajtását valósítja meg, mint például a szünet, a lejátszás, illetve a hangerő állítása. A Samsung SPH-V6900 ezenkívül többek közt CTP profillal is fel van vértezve, melynek segítségével lényegében bármely otthoni gateway eszközhöz csatlakozhatunk, ily módon pedig a készülék hagyományos otthoni, vagy irodai vezeték nélküli telefonként is használható. A Samsung újdonsága ezenkívül vezeték nélküli nyomtatásra és állományok másolására is minden további nélkül képes.

A jelenleg még csak Dél-Koreában kapható SPH-V6900 további fontosabb specifikációi közé tartozik a szétcsúsztatható kialakítás, az 1,9 colos képátlójú, 240×320 pixeles felbontású kijelző, mely 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, valamint az 1,3 megapixeles felbontású integrált digitális fényképezőgép. A harmadik generációs (CDMA) telefonba 90 MB belső memória került.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés